Catering
Nyt maten fra restauranten hjemme, på hytta eller et annet sted.
Bestilling & Informasjon
Nå kan du nyte maten fra restauranten på Skarsnuten Hotel hjemme, på hytta eller et annet sted. Våre kokker har sørget for at alt er preppet og klart for et godt måltid, du trenger kun å gjøre en liten innsats selv. Under ser du informasjon om de forskjellige rettene, og du kan laste ned framgangsmåte på PDF. Catering bestilles og hentes på Skarsnuten Hotel. Vel bekomme.
Bestilling bør skje dagen i forveien, men senest 08.00 samme dag. Maten kan hentes fra 17.00.
Pris på 3 retters meny er 495,-
Forretter
Forrettene skal nytes kalde, og er klare til servering. Ta de ut av boksen og legg opp på en tallerken. Velg din favoritt her
HVALCARPACCIO med ponzu, wasabi-majones, wakame, ingefær, chili, koriander, sesamfrø og fritert østerssopp. (avbildet)
KONGEØSTERSCARPACCIO med ponzu, wasabi-majones, wakame, ingefær, chili, koriander, sesamfrø og fritert østerssopp. (vegetar)
TARTAR av okse flatbiff med syltet stjerneløk, jordskokk-chips, sesamolje, pepperrot og ferskostkrem med urteolje.
Hovedrett Kveite
Sterlingkveite fra Hjelmeland servert med potetpuré, skorsonnerot, spinat og skummet hvitvinssaus. En klar favoritt hos mange…
Hovedrett Indrefilet
Indrefilet av okse, servert med Solør-poteter, cherrytomater, broccolini, kongeøsterssopp, jordskokk-chips og bearnaisesaus. Enkelt, men sykt godt…
Kan også leveres som vegetar. Da erstattes indrefileten av bakt sellerirot.
Dessert
Det er alltid godt med noe søtt som en avslutning. Dessertene er ferdige til å spises kalde. De skal kun legges opp på tallerken.
Du kan velge mellom følgende desserter:
SKARSNUTEN SITRON – yuzumousse og sitrongel, med cubansk mynte. (avbildet)
OSTEKAKE – bakt ostekake servert med Røros-rømme og friske bær.