fbpx

Aktiviteter i Hemsedal

Det er mye å finne på i Hemsedal, og Skarsnuten Hotel hjelper deg gjerne med forslag til aktiviteter. Nyt norsk natur fra orkesterplass. 

Alpine aktiviteter hele året

Uansett om du liker late dager i solveggen, lange turer på fjellet eller en mellomting er Hemsedal stedet å være. Alle årstidene har sitt eget fjell å by på, og ingen dager er like. Det er det som er så fascinerende med livet på 1000 meter over havet… 

Hemsedal har en mengde forskjellige aktiviteter å by på, og på Skarsnuten Hotel hjelper vi deg gjerne med tips til aktiviteter. Gi oss beskjed om hva du ønsker å gjøre mens du er hos oss, så finner vi ut det. 

 

El-sykkel til utleie

På Skarsnuten Hotel har vi 7 stk splitter nye Scott fulldempede stisykler i forskjellige størrelser – og selvfølgelig er de elektriske! Med en slik sykkel kan du virkelig utforske Hemsedal uten at bakkene blir for bratte, eller strekningene for lange. Sykkelhjelm er inkludert i leien. Ring for å bestille, eller kom innom hotellet for å sjekke kapasiteten. Kos deg med norsk natur fra sykkelsetet! 

Leie hel dag Kr 695,-

Leie pr påbegynte time Kr 200,- 

Telefon: 32 06 17 00 

Hemsedal - fjell med høyde...

Hva med å nyte hele dagen i det som mange ganger er kåret til Norges fremste skianlegg med fantastisk skikjøring. Anlegget er tilrettelagt både for deg som ønsker bakkekjøring eller legendarisk offpistkjøring som for eksempel Gummiskogen, Reidarskaret, Lille Matterhorn, Skånebollen, bare for å nevne noen. Utover våren kan Hemsedal by på alle typer toppturer.

Over 250 km med langrennsløyper

Drømmer du deg bort til herlige langrennsturer har du uendelige muligheter med over 250 km tilrettelagte spor lett tilgjengelig på fjellet og i dalen. For stemningsfulle kveldsturer finnes flombelyst rundløyper med spor for klassisk- og skøyteteknikk.

Hundesledetur

Kjør ditt eget hundespann med 5-6 vennlige og arbeidsglade huskyer eller bare slapp av i sleden. Turlederen kjører sitt eget hundespann foran og deltagernes spann vil følge etter. Det er ikke nødvendig å ha noen erfaring med hundespann fra før, det vil bli gitt opplæring.

El-sykkel til utleie

I samarbeid med TRYE AS har dere mulighet å leie el-sykkel på Skarsnuten i sommer. Opplev den mektige naturen rundt hotellet på beste måten.

Vi tilbyr helt nye elektriske fulldempere fra Rossignol, batteri på 630Wh og kraftig motor på 85 Nm.

Med en elektrisk sykkel kan du virkelig utforske Hemsedal uten at bakkene blir for bratte, eller strekningene for lange. 

Du henter og leverer syklene på egenhånd i resepsjonen vår, det gjør at du kan sykle når det passer DEG.

Pris: fra 900 kr pr sykkel for en hel dag

Kos deg med norsk natur fra sykkelsetet! 

Gode tips til el-sykkel turen...

Vi leier ut syklene med hjelm, men vi anbefaler også bruk av annet sikkerhetsutstyr om du skal bruke sykkelen f.eks i utforløypene i Hemsedal Skisenter. En el-sykkel oppnår høy fart og veier mye, derfor bør man ikke kjøre over evne, for å unngå skader. Start alltid turen med å finne ut av hvordan de forskjellige funksjonene og modusene på sykkelen fungerer. Og ikke minst – husk å ha det gøy! 

Vis hensyn til andre som ferdes i naturen, og ikke sykle i sårbare områder som myr og annet terreng der det blir spor etter hjulene. Vi anbefaler å holde seg til stier, veier, traktorveier og lignende for en hyggelig tur.  Tusen takk. 

Husk at du er på fjellet. Ta med ekstra klær, drikke og telefon med batteri. Solbriller, solkrem og hansker er også lurt. God tur!  

Utfordrende og varierende

Er du en aktiv stisyklist er terrenget i nærområdet utfordrende og varierende for alle ferdighetsnivåer. Ønsker man en actionfylt dag byr Hemsedal Skisenter på downhill. Åtteseteren i Hemsedal skisenter holder åpent på utvalgte dager og perioder også sommerstid. I dalen finnes også en 2 km lang flytsti som passer syklister i alle aldre.

Gode fiskemuligheter

Det er gode fiskemuligheter i den ettertraktede Heimsila, som anses som en av Skandinavias fremste ørretelver. Elva renner gjennom Hemsedal og er lett tilgjengelig for ivrige fiskere. Bare husk å ha fiskekort for sonen du er i. Vi hjelper deg gjerne. 

Topp 20 i Hemsedal

20 populære toppturer i Hemsedal er valgt ut til dette sommer-programmet med ulike vanskelighetsgrader. Her er det turer med alle vanskelighetsgrader og alle finner garantert en tur de liker. Flere av turene har Skarsnuten Hotel som et godt startpunkt. La fjellet fange deg – hvor mange topper klarer du i løpet av oppholdet ditt? 

På tide å booke overnatting...

4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews