Aktiviteter i Hemsedal

Mektig fjellnatur 365 dager i året. Et paradis for opplevelser sommer som vinter og Hemsedal er mer enn bare ski!

Skandinavias alper

Hva med å nyte hele dagen i det som mange ganger er kåret til Norges fremste skianlegg med fantastisk skikjøring. Anlegget er tilrettelagt både for deg som ønsker bakkekjøring eller legendarisk offpistkjøring som for eksempel Gummiskogen, Reidarskaret, Lille Matterhorn, Skånebollen, bare for å nevne noen. Utover våren kan Hemsedal by på alle typer toppturer.

Over 250 km med langrennsløyper

Drømmer du deg bort til herlige langrennsturer har du uendelige muligheter med over 250 km tilrettelagte spor lett tilgjengelig på fjellet og i dalen. For stemningsfulle kveldsturer finnes flombelyst rundløyper med spor for klassisk- og skøyteteknikk.

Hundesledetur

Kjør ditt eget hundespann med 5-6 vennlige og arbeidsglade huskyer eller bare slapp av i sleden. Turlederen kjører sitt eget hundespann foran og deltagernes spann vil følge etter. Det er ikke nødvendig å ha noen erfaring med hundespann fra før, det vil bli gitt opplæring.

Utfordrende og varierende

Er du en aktiv stisyklist er terrenget i nærområdet utfordrende og varierende for alle ferdighetsnivåer. Ønsker man en actionfylt dag byr Hemsedal Skisenter på downhill. Åtteseteren i Hemsedal skisenter holder åpent på utvalgte dager og perioder også sommerstid. I dalen finnes også en 2 km lang flytsti som passer syklister i alle aldre.

Gode fiskemuligheter

Det er gode fiskemuligheter i den ettertraktede Heimsila, som anses som en av Skandinavias fremste ørretelver.

Topp 20 i Hemsedal

20 populære toppturer sommerstid med ulike vanskelighetsgrader, slik at både stor og små finner turer som passer sitt nivå.

På tide å booke overnatting...

4.6/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews