fbpx

Aktuelt

Event

Stereo Skis x Skarsnuten Hotel

Stereo Skis x Skarsnuten Hotel. Vi er glade for å kunne presentere at skilegenden Kjetil André Aamodt kommer til Skarsnuten sammen med den flotte gjengen fra Stereo Skis for å nyte den siste helgen av skisesongen i Hemsedal. 26. – 28. april 2024. Vi har satt sammen en full overnattingspakke og et helgeprogram dere ikke vil gå glipp av til 2.995,- pr/perso​n.

Les mer »
Event

Velkommen til vinsmaking hver lørdag!

Vinsmaking på Skarsnuten hver lørdag! Vi er glade for å introdusere vårt nye lørdagskonsept: – En vinsmaking og kunnskapsreise for ganen! På lørdager gjennom sesongen smaker vi på fem viner sammen med litt antipasti.

Les mer »
Aktuelt

Morning Yoga Flow på Skarsnuten Hotel

Velkommen til Morning Yoga Flow på Skarsnuten Hotel med Rebecca Loos, lørdager kl. 08.30. Timen holdes i den luksuriøse spa-avdelingen. Timen er åpen for alle og eksterne gjester er velkommen til å booke frokost og spa i tillegg. La deg inspirere av panoramautsikt over Hemsedals majestetiske fjell, og nyt følelsen av å være ett med naturen.

Les mer »
Aktuelt

Sauna Fridays with Aufguss

Utforsk den Magiske Verden av «Aufguss» på Skarsnuten Hotel.
Hver fredag fra og med 29. desember kl. 17:00 vil erfarne badstumester, Hanne Hendine Berg og Skarsnutens helt egen Anete Repková, lede dette fortryllende badsturitualet i vårt spa.

Les mer »
Event

Invitasjon til Winemakers Dinner

Hjertelig velkommen til Winemakers
Dinner på Skarsnuten Hotel, lørdag 3. februar kl 18:00. Vi er stolte og beærer av å kunne
ønske vinsmakingslegendene og
paret Bo & Heidi Barrett fra Napa
Valley, USA velkommen til Hemsedal.

Les mer »
Event

Stereo Skis x Skarsnuten Hotel

Vi kan gledelig og stolt presentere at Stereo Skis kommer til Skarsnuten for å ta del av Hemsedals Skitesthelg 15. – 17. desember 2023. Vi har satt sammen en full overnattingspakke og et helgeprogram dere ikke vil gå glipp av!

Les mer »
Aktuelt

Nyttårsaften på Skarsnuten

Bli med å feire det nye året på Skarsnuten Hotel! Med panoramautsikt over Hemsedal sier det seg selv at dette er stedet å være på nyttårsaften. Med deilig mat, drikke, god stemning og selvfølgelig nyttårsfest vil vi skape en uforglemmelig kveld.

Les mer »
Event

Smaksfestival på Skarsnuten

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Les mer »
4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews