Velvære med nærhet til naturen

Velvære med nærhet
til naturen​

Kom inn i vår avslappende verden og nyt.
Med naturen rett utenfor finner du ro, balanse og ny energi.Behandlinger er tilgjengelig fra 1. desember 2023

Vær tidlig ute og book nå!

Spa-opplevelse with a view …

Til Skarsnutens spa-avdeling er alle velkomne. I nydelig atmosfære finner du velvære for hele deg – nær naturen.

Sammen med venner, kjæresten, familien, jobben – eller alene – nyter du gode opplevelser og fantastisk utsikt. Enten du velger en av saunaene, fotbadene, opplevelsesdusjene, jacuzzien eller iskulpen, garanterer vi senkede skuldre og påfyll av energi.
Vil du ta velværet til neste nivå, velger du en av våre personlig tilpassede spa-behandlinger. Vi bruker kun merker med naturens egne ekstrakter, og våre profesjonelle behandlere gjør opplevelsen til noe helt eget, bare for deg.

skarsnuten hotel spa hemsedal
skarsnuten hotel spa jacuzzi

Spa åpningstider & prisliste

Høst: Onsdag – søndag

I løpet av høsten åpner spaet vårt på onsdager kl 18:00 og stenger på søndager kl 14:00.

Vinter: Mandag – søndag

Fra 1.desember 2023 er spaet vårt åpent alle dager i uken.
 

Dag

10:00–14:00 

(10-årsgrense i følge med en voksen)

Ettermiddag

14:00–18:00 

(16-årsgrense i følge med en voksen)

Kveld

18:00–22:00 

(16-årsgrense i følge med en voksen)

 Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke kan ta imot barn under 10 år i spa-avdelingen.vårt 

Pris spa:

Kr 195 for hotellgjester.

Kr 295 for deg som ikke bor på hotellet, adgang til fitness er inkludert.

Ved booking av behandling inngår adgang til spa før behandlingen. Vi sørger naturligvis for badekåpe, håndkle og tøfler mens du er her.

«Spa deg selv»-kit:

Kr 195 inkluderer 5 stk. C/O Gerd small size-produkter med ritual instruksjon.

Innendørs i spa-anlegget har vi:

1 stk. jacuzzi.
1 stk. kaldkulp.
2 stk. fotbad.
1 stk. finsk sauna.
1 stk. steambadstue.
3 stk. ulike opplevelsesdusjer.

skarsnuten hotel sauna spa
skarsnuten hotel treningstudio

Fitness åpningstider

Onsdag – søndag

Onsdager 16:00 – søndag 14:00

Hotellets gjester har fri adgang til vår Fitness-avdeling. 

Gjester som ikke bor på hotellet: kr 120  
(Fitness er inkludert i adgang til spa).

Aldersgrense: Det er 15-års aldersgrense i fitness avdelingen. 

Behandlinger

Behandlinger er tilgjengelig fra 1. desember 2023

Vær tidlig ute og book nå!

En skreddersydd ansiktsbehandling med rene og økologiske produkter som utnytter styrken til avansert pre- og probiotika for å forbedre den mikrobielle balansen på huden. Hudterapeuten skreddersyr behandlingen med produkter tilpasset din unike hudtype og hudtilstand. Opplev fordeler som stressavlastning, økt kollagenproduksjon, redusert betennelse samt mer fuktighet i huden og en sterkere hudbarriere.

Den ultimate behandlingen for huden din. Denne probiotiske opplevelsen er av ypperste klasse og er utviklet for å være oppstrammende, balanserende, fuktgivende samt betennelsesdempende. Sunne bakterier er en nøkkelfaktor for optimal virkning slik at hudens aldring går langsommere over tid. Hudterapeuten skreddersyr behandlingen med produkter tilpasset din unike hudtype og hudtilstand. Behandlingen inkluderer vår løftende massasje som forbedrer behandlingsresultatet og fremmer total avslapping.

En maskulin behandling tilpasset mannens hudtype og behov. Rens, peeling, serum og maske inkludert massasje av nakke og skuldre.

Sliter du med hudproblemer som f.eks. eksem, pigmentering, acne, rosacea, tidlig hudaldring eller tørr hud – da er denne behandlingen samt coaching noe for deg. Her ser vi på kroppen som en helhet hvor alt henger sammen. Ikke bare hva vi tilfører huden, men hvordan du har det på innsiden, hvordan mage, tarm og dine organer har det. Huden er kroppens største utsondingsorgan, den forteller når noe ikke står bra til inne i kroppen. I forkant av behandlingen sender vi deg et spørreskjema knyttet til livsstil som du fyller ut før du kommer til behandling. Under behandlingen tar vi bilder av ansikt og tunge, og stiller enkelte spørsmål for å se hvordan vi best kan hjelpe deg og din kropp så du får en strålende hud. Du får en skreddersydd ansiktsbehandling som passer akkurat din hud, og etter behandlingen får du med tilpassede verktøy som du jobber videre med. Utvidet coaching kan bookes og gjennomføres online.

En rask og effektiv behandling som gjør huden klar for middagen. Behandlingen inkluderer overfladisk microneedling med tilpasset peel og maske. Huden blir glødende og klar for kvelden.

Den ultimate behandlingen der vi ikke sparer på noe. Vil du jobbe med aldringstegn, fine linjer og rynker, oppstramming, manglande glød, ujevne hudtoner og urenheter? Her får du personlig tilpasset microneedling etter hudanalyse, peeling, maske, samt avslappende nakke-, skulder- og hodebunnsmassasje.

For å få best resultat anbefaler vi å gjenta kuren hver 4. uke, 4-6 ganger.
Ved booking av 4 Dermapen-behandlinger, får du 50% på den 5. behandlingen.

En avslappende fotkur med ett magnesiumrikt fotbad, skrubb og fotmassasje som øker sirkulasjonen i slitne føtter, etter en dag på fjellet. I tillegg får du avslappende hodebunns- og håndmassasje. Pedikyr og medisinsk fotbehandling er ikke inkludert i behandlingen.

En gjenoppbyggende behandling med ekte leire som lindrer, mykgjør og gir nytt liv til trette muskler og livløs hud. Den grønne leiren har en rensende effekt på hud og kropp. For å få mest mulig ut av vår berømte leire, poleres kroppen først med bodyskrubb og deretter påføres den varme, grønne leiren. Mens du nyter denne varme kroppsinnpakningen, får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje og fuktighetskrem.

En deilig og luksuriøs kroppsbehandling! Effektivt fjerner vi døde hudceller med aprikoskjerner og multer, noe som øker sirkulasjonen i kroppen. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje og fuktighetskrem. Du vil gå herfra med en mykere og fastere hud med mer liv.

En skreddersydd ansiktsbehandling med produkter tilpasset din unike hudtype og hudtilstand, inkludert en avslappende ansiktsmassasje. Effektivt fjerner vi døde hudceller på kroppen med aprikoskjerner og multer, noe som øker sirkulasjonen i kroppen. Avsluttes med påføring av olje og fuktighetskrem, samt avslappende hodebunns- og håndmassasje. Du vil gå herfra med en mykere og fastere hud med mer liv, og kjenne på total avslapping.

Mild og behagelig behandling tilpasset dine behov. Fotskrubb, fotbad og massasje av føtter og legger. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig arm- og håndmassasje. Avsluttes med massasje av hodebunn.

Effektiv ansiktsbehandling med rengjøring og peeling. Vi booster huden med massevis av fuktighet som bidrar til en herlig glød i ansiktet. Inkludert er også farging av vipper og bryn.

En avslappende, rolig og behagelig helkroppsmassasje – passer perfekt for deg med stive og ømme muskler.

Ansiktsrens med påfølgende løftende massasje av ansikt, nakke og hodebunn, fremmer total avslapning.

En beroligende behandling med forsiktig massasje som hjelper mot voksesmerter i kroppen og etter fysisk aktivitet.

Er dere en gruppe på 4–12 personer? Kanskje et utdrikningslag eller bare en herlig weekend med venninnene. Da kan vi anbefale dere å booke dette mini kurset for ansiktet. Sammen med en terapaut vil dere lære å gjøre en ansiktskur på dere selv. Ikke bare er det lærerikt, men huden kommer til å takke dere. I tillegg så lover vi at det blir det gøy!

For booking, send mail til sara@skarsnutenhotel.no

Sara Winblad skarsnuten hotel spa

  Sara Winblad

  Spa-manager & hudterapeut

  Mitt navn er Sara, og jeg jobber her som spa-manager og hudterapeut.

  Jeg har alltid hatt stor interesse for hud og helse, og for hvordan vi kan få huden til å stråle. Etter mange år som aktiv utøver innenfor diverse idretter, og som mor til to barn, har interessen for elastikk og kroppens aldring opptatt meg mer og mer. Hva påvirker egentlig vår aldring?

  Jeg er utdannet hudterapeut med internasjonal eksamen, har utdannelse som livsstilscoach samt innenfor Holistisk Helse. For meg henger alt sammen – har vi ubalanser på noen måte i livet eller i kroppen, vil det synes på huden. Min ekspertise ligger nettopp her, dette er noe jeg virkelig brenner for.

  Jeg flyttet til Hemsedal høsten 2021 sammen med familen. Vi drømte om å komme nærmere naturen, fjellene og den friske luften. Vi ville komme ut av hamsterhjulet hjemme i Sverige, og få mer ut av livet. Hemsedal er magisk på mange måter – man kan oppleve naturens tilstedeværelse og dens beroligende kraft, enten på ski eller fotturer.

   Hjertelig velkommen til å booke din behandling hos oss på Skarsnuten!

  /Sara Winblad

  4.6/5
  Facebook reviews
  4.3/5
  Google reviews
  4/5
  TripAdvisor reviews