fbpx

Aktive gruppereiser med eksklusiv innramming

Konferanse med eksklusiv innramming

1002 meter over havet inspirerer vi til innovative tanker, gode ideer og produktive økter.

Vi hjelper deg med å planlegge din konferanse.

Kurs, konferanser, seminar og møter​

Det skal godt gjøres å ikke la seg distrahere av utsikten fra konferanserommene våre, men når det er sagt, så legger vi til rette så godt vi kan for produktive økter. Faglig innhold overlater vi til dere, men innpakning – der er vi best. 

Vi tør påstå at Skarsnuten Hotel er det perfekte stedet for kurs, konferanser, kick-off eller møter. Her er det rom for kreativ utfoldelse og nye impulser. Vi kan tilby dere fleksible løsninger for alt fra de små selskapene til konferanse for opp til 300 personer.

Fra dere går inn døren tar vi imot dere med åpne armer. Len dere tilbake og la oss gjøre jobben. Våre konferanseverter sørger for at alt går etter planen og våre kokker jobber iherdig for å sørge for at energinivået er balansert gjennom hele oppholdet. 

Vi har et nært samarbeid med lokale aktører når det gjelder aktiviteter.

Vi hjelper dere gjerne med planleggingen og finner noe som passer akkurat for deg, og din gruppe. Skap begeistring på jobben med en konferanse til fjells!

Møte skjer der hvor dere er, enten det er på et møterom, i skibakken, eller ved bålet. 

Skarsnutens fjelleventyr - Konferansepakker

Vi tilbyr konferansepakker fra kr. 1975,- pp. Pakken inneholder overnatting i dobbeltrom med frokost, møtepakke med lunsj, kaffe/te og pauseservering, samt en deilig 3-retters middag i restauranten. Vi har satt opp våre tre utvalgte favoritter, som vi liker å kalle Skarsnuten signatur aktiviteter. Utover dette har vi satt opp et variert forslag med aktiviteter som vi tror dere også kan like.

Vi tror at møter skjer der hvor mennesker er. Enten det er i Spa-avdelingen, eller i en fjellvegg. Uansett hvordan dere møtes, så gjør det jo ikke noe at det hele er pakket inn i en eksklusiv ramme.

Afterwork

For å dele de gode opplevelsene, le og kose dere sammen etter endt dag, kan vi foreslå å avslutte med en liten afterwork på hotellet.

Velg mellom: 

 • Bålpannekos på terrassen med Skarsnutens egen signaturdrink «Skarsnuten Mule eller Moments toddy» og smakfull Hallingtapas.
 • Avslapping i spa-avdelingen med prosecco og frukt/snacks
 • Øl, Vin eller Mocktail & Hallingtapas i baren
 • Pris kr 450 pp

Konferanserommene

B0044565
Skurvefjell

Kapasitet: 300 personer. Møterom med bord og stoler. Salen har fleksibel planløsning og kan enkelt deles inn i tre mindre møterom ved behov.

DSCF2792-HDR-Edit
Kinoteket

Kapasitet: 44 personer. Fastmonterte seter.

DSCF2858-HDR-Edit
Vinrommet

Kapasitet: 12 personer. Møterom med bord og stoler.

Administrasjonen - Skarsnuten Hotel
Administrasjonen

Kapasitet: 18 personer. Møterom med bord og stoler.

Aktivitetsmeny

Avslutt møtedagen med et besøk i vår eksklusive spa-avdeling med et glass musserende, snacks og frukt. Vi kan også tilby guidet ansiktsbehandling, massasje, badstuerituale Aufguss, for å nevne noe. Kontakt oss for forslag og priser eller se vår spa meny for behandlinger.

45 minutter med Yoga eller gruppetrening. Klarne kropp og hode etter en dag med møter. Eller hva med et avbrekk rundt lunsj?

Avslutt møtedagen med vinsmaking og en reise i vinens verden. Alle sanser gleder seg!

Utfordre kollegaene dine i uhøytidelige konkurranser! Delt inn i lag konkurrerer dere om hvem som er kjappest, kvikkest, lurest, taktisk osv. når dere blir utfordret i klassiske 5-kamp oppgaver. Dette kan være fysiske oppgaver, hjernetrim eller en blanding (oppgavene tilpasses gruppen) med en uhøytidelig premieutdeling til slutt. 

Oppgrader gjerne til et opplegg med nettbrett og interaktive oppgaver og opplev en begivenhetsrik og morsom dag gjennom en kreativ poengjakt. Skarsnuten Challenge er svært engasjerende og kan spilles både ute og inne! Spillet er en morsom aktivitet, der dere løse varierte oppdrag på et nettbrett. Det kan være alt fra kodejakt, til fotooppdrag og quiz.

Tidsforbruk:     1,5 time -2,5 time

Utstyr:              Utendørs, fritidsklær etter været

Sted:                 Skarsnuten Hotel

Hva med å bytte ut møterommet med et vandringsmøte? Flytt møtet ut i naturen og opplev fjellet på 1000 moh.  En erfaren guide tar dere med på en ca. 3 timers tur i høyfjellet over Skarsnuten Hotel. Det er lite som slår kaffepause i naturen, eller lunsjen rundt et bål. Turen passer de fleste. Finn ny inspirasjon i frisk fjelluft.  Kortere/lengre turer. Turer arrangeres på forespørsel, transport beregnes i tillegg. 

Tidsforbruk:     3 timer eller lenger om ønskelig

Utstyr:               Fritidsklær etter været, drikke og mat/snacks 

Sted:                  Skarsnuten Hotel og omegn

Avslutt møtet eller bytt møterommet med teambuilding på golfbanen Golf Alpin Hemsedal. En fullverdig 18 hulls golfbane, par 72, og den eneste i sitt slag i regionen. Banen ligger vakkert omkranset av høy furuskog og idylliske småvann og et livlig dyreliv. Spill på egenhånd eller som er teambuilding:

Lagturnering : Scramble bestball

Dette er en populær slagkonkurranse hvor laget får en snor like lang i meter som 10% av lagets spillehandicap. Under spillet kan laget forbedre ballens beliggenhet ved å flytte den. Snoren klippes av med samme lengde som ballen flyttes. Utover snoren får laget intet spillehandicap. Det antall slag laget har brukt på runden er sluttresultatet uansett om han har forbrukt snoren eller ikke. Her gjelder det å bruke den tildelte snoren strategisk. Premie til beste lag!

Utstyr:               Privat utstyr / utleie på golfbanen

Sted:                  Golf Alpin, ca. 20 min fra Skarsnuten

Transport:  Egen evnt. bookes på hotellet (transportkostnad kommer i tillegg)

Nyt vinden i håret på en hardtail mountain bike.  Syklene blir levert til hotellet og vi kan anbefale å sykle Fanitullvegen mot Ål. Dette er en flott tur på grusvei med minimal trafikk og det finnes mange fine steder for en pause underveis. Eller så har vi mange andre fine turforslag, bare spør oss. Vi kan anbefale å oppgradere til elsykkel for grupper med stort sprik i alder og kondisjon, slik at alle kan delta på samme tur. Det er også mulig å leie guide. 

Utstyr:               Fritidsklær etter været

Sted:                  Skarsnuten Hotel og omegn

Man blir aldri for gammel til å ake! Bli med oss på en fartsfylt aketur fra hotellet og ned hele bakken sammen med guider. Dette er vinterhalvårets mest populære aktivitet, og passer for alle. Vi garanterer store smil og mye latter. Kanskje skinner konkurranseinstinktet gjennom også!

Tidsforbruk: 1,5 time 

Utstyr:              Fritidsklær, høye vintersko, hjelm og skibriller (de som ikke har får låne)

Sted:                 Skarsnuten Hotel

Transport:        Inkludert

Bli med på en hyggelig trugetur i fjellet med guide. Dette passer for alle og er en annerledes, stemningsfylt  opplevelse hvor vi kommer ut i vinternaturen.

Tidsforbruk:    2-3 timer 

Utstyr:             Fritidsklær, vintersko

Sted:                 Skarsnuten Hotel og omegn

Med hest og slede blir du med på en stemningsfull tur i vakre omgivelser ved foten av majestetiske Skogshorn. Inntil 25 personer pr tur.  Etter turen blir det servert varm drikkem så ta gjerne med lunsjen og spis i smia.

Tidsforbruk:     1 time + transport eventuelt tid til mat

Utstyr:              Varme fritidsklær, lue, votter/hansker. 

Sted:                 Haugen Gård, Lykkja (ca. 30 min fra Skarsnuten) 

Transport:        Egen transport. Eventuelt bookes på hotellet (transportkostnad kommer i tillegg)

Med guide og utstyr. Er dere en gruppe som liker dere i høyden, er Via Ferrata en spennende, luftig opplevelse. Med erfaren guide følger dere fjellveggen opp til toppen av Vesle Røggjin langs jernwires. Dette er en flott teambuildings aktivitet hvor dere må hjelpe hverandre underveis for å nå toppen. Turen byr på flott utsikt underveis, og tilslutt! Kan kombineres om noen i gruppa vil gå rundt og møtes på toppen

Tidsforbruk:      3,5-4 timer
Utstyr:               Ha med gode sko/fjellsko, klær etter vær, evt. tynne hansker (kan også kjøpes for kr 30,-). Det
er mulig å ha med liten sekk med snacks og drikke. Hjelmer og seler får dere utlevert.
Sted:                      Skarsnuten Hotel

For de som liker skikkelig fart og adrenalin er Mountain Cart et «must try» som fremkaller mye latter og store smil. Ved hotellet får dere utlevert en «forvokst trehjuling», samt hjelm før dere suser ned fjellet. Cartene har ikke pedaler, men fothvilere. Totalt kjører vi to runder. 

Tidsforbruk:      1,5 time

Utstyr:              Fritidsklær etter været samt briller for å hindre grus/stein i øynene

Sted:                  Utenfor Skarsnuten Hotel

For 14 personer og oppover flere lager vi et opplegg hvor vi deler dere inn i grupper og kjører kortere turer ut fra gapahuken. Der kan dere spise lunsj og få noe varmt å drikke. Hvert hundespann dras av 5-6 hunder og en av dere kjører spannet mens den andre sitter på. Halvveis bytter vi om begge ønsker å kjøre. 

Tidsforbruk:    Lang tur for grupper opp til 13 personer ca 3 timer, større grupper skreddersys.
Utstyr:              Varme fritidsklær, vintersko

Sted:                 Hemsedal Huskies, Eikre (20 min biltur fra Skarsnuten) 

Transport:        Egen transport. Evntuelt bookes på hotellet (transportkostnad kommer i tillegg)

Har du lyst til å kombinere en aktivitet med skikjøring, da er dette tingen for deg. Vi møtes utenfor hotellet, der deles dere inn i lag og får utdelt kart. Så er det om å gjøre å samle flest mulig poster på tiden dere har fått til rådighet med ski/brett på beina. Ikke inkludert utstyr og heiskort

Tidsforbruk:     Ca 1,5 time

Utstyr:             Ski/snowboard og heiskort (vi er behjelpelige med leie av utstyr og kjøp av heiskort)

Sted:                 Hemsedal Skisenter – oppmøte utenfor hotellet.

Opplev skikjøring og Hemsedalsfjellet på sitt beste, og bli med en av våre sertifiserte rutinerte lokale guider dit snøen er best i Hemsedal. Guidene skreddersyr turens vanskelighetsgrad og lengde etter din gruppes ønsker og ferdigheter. 

Tidsforbruk:     Fra 3 timer og oppover

Utstyr:              Ski/snowboard, hjelm, feller, skredutstyr (vi er behjelpelige med leie av utstyr.)  Varme klær, sekk med mat og drikke.  

Sted:                 Oppmøte utenfor hotellet eller annet avtalt sted.

Transport:        Egen transport. Evntuelt bookes på hotellet (transportkostnad kommer i tillegg)

The Mingle Game 

Gjør mingling til en fest! Lagene konkurrerer i en samarbeidende og engasjerende aktivitet hvor man møter både fysiske, kreative og morsomme utfordringer. Spillet inneholder i tillegg oppgaver som gjør at kolleger blir bedre kjent med hverandre. Målet med aktiviteten er å knytte sterkere bånd og samle flest mulig poeng, gjennom godt samarbeid.

Tidsforbruk:     45-60 min

 

Music Experience

Denne aktiviteten lar dine kollegaer nyte god musikk og løse morsomme og enkle oppgaver under deres sosiale samling. Spillet er designet for å underholde, skape god stemning og starte morsomme diskusjoner. Det er kort og godt den perfekte ice breaker! Musikken tar dere med på en reise fra 1970-tallet og frem til i dag – dette er med andre ord et spill for en hver smak, der alle deltakere kan bidra! 30 min.

Tidsforbruk:     30 min

 

Icebreaker Game

Icebreaker Game er en sosial, teambasert quiz som er laget for å underholde, og er en perfekt samtalestarter! Spillet kjøres på nettbrett og spilles i to runder på 15 minutter. Spillerne deles inn lag på 3-6 personer og målet er å samle så mange poeng som mulig.

Tidsforbruk:     2 x 15 min

 

Escape Game: The Lockdown

En hacker har sperret alle firmaets filer. Klarer dere å låse dem opp på 60 minutter? The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Spillet gjennomføres ved bruk av nettbrett.

Tidsforbruk:     60 min

Beate Hugin

Sales Manager

  Beate Hugin

  Sales Manager

   Mitt navn er Beate Hugin og jeg jobber som Sales Manager. Jeg har mange års erfaring fra hotel, event og reiselivsbransjen med et hjerte for salg, kundeoppfølging og destinasjonsutvikling. Det er derfor en drøm som går i oppfyllelse å få ansvaret med å fylle Nye Skarsnuten Hotel og en så spennende destinasjon som Hemsedal med grupper, konferanser, events og kick off.

   De siste 25 årene har jeg benyttet det meste av fritiden på å besøke norske ski og fjell destinasjoner med fjellstøvler eller ski på beina. På denne måten har jeg opparbeidet en stor begeistring for frisk fjelluft, en god forståelse av hva som utgjør en vellykket konferanse og hva som skaper de magiske øyeblikkene på fjelldestinasjoner.

   Det å få tilbringe så mye tid i Hemsedal og inspirere andre til å reise hit er en energiboost. Jeg hjelper dere gjerne med planlegging og finner noe som passer akkurat for deg og din gruppe. Skap begeistring på jobben med en tur til fjells!

   Kontakt

   Beate Hugin
   Sales
   Martine Hagerup
   Meeting & Event Coordinator
   4.6/5
   Facebook reviews
   4.3/5
   Google reviews
   4/5
   TripAdvisor reviews

   Hva med en konferanse litt utenom det vanlige?

   Kontakt oss her så hjelper vi deg med planleggingen!

   Hva med en konferanse litt utenom det vanlige?

   Kontakt oss her så hjelper vi deg med planlegingen!