fbpx
Spa konferanse
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Spa – Konferansepakke med helpensjon

Avslutt møtedagen med et besøk i vår eksklusive spa-avdeling med et glass musserende, snacks og frukt. Enten du velger en av saunaene, fotbadene, opplevelsesdusjene, jacuzzien eller iskulpen, garanterer vi senkede skuldre og påfyll av energi.

Tidsforbruk: Valgfritt
Utstyr: Badetøy
Sted: Skarsnuten Hotel
Pris: fra kr. 2390,- per person i dobbeltrom

 

Pakken inneholder overnatting i dobbeltrom med frokost, møtepakke med lunsj, kaffe/te og pauseservering, samt en deilig 3-retters middag i restauranten. I tillegg til tilgang til spa-avdeling.

Avslutt møtedagen med et besøk i vår eksklusive spa-avdeling med et glass musserende, snacks og frukt.Enten du velger en av saunaene, fotbadene, opplevelsesdusjene, jacuzzien eller iskulpen, garanterer vi senkede skuldre og påfyll av energi. Vil du ta velværet til neste nivå, velger du en av våre personlig tilpassede spa-behandlinger. Som gruppe-aktivitet kan vi tilby guidet ansiktsbehandling, badstuerituale Aufguss, for å nevne noe. 

(per person i dobbeltrom inkl. aktivitet fra kr. 2390,-)
Del dette innlegget