fbpx
Team building outdoor in the forest
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Challenge – Konferansepakke med helpensjon

Utfordre kollegaene dine i uhøytidelige konkurranser! Delt inn i lag konkurrerer dere om hvem som er kjappest, kvikkest, lurest, taktisk osv. når dere blir utfordret i klassiske 5-kamp oppgaver. Dette kan være fysiske oppgaver, hjernetrim eller en blanding.

Tidsforbruk: 1,5 time -2,5 time
Utstyr: Utendørs, fritidsklær etter været
Sted: Skarsnuten Hotel
Pris: fra kr. 2425,- per person i dobbeltrom

Pakken inneholder overnatting i dobbeltrom med frokost, møtepakke med lunsj, kaffe/te og pauseservering, samt en deilig 3-retters middag i restauranten. I tillegg til Skarsnuten Challenge.

Utfordre kollegaene dine i uhøytidelige konkurranser! Delt inn i lag konkurrerer dere om hvem som er kjappest, kvikkest, lurest, taktisk osv. når dere blir utfordret i klassiske 5-kamp oppgaver. Dette kan være fysiske oppgaver, hjernetrim eller en blanding (oppgavene tilpasses gruppen) med en høytidelig premieutdeling til slutt. Oppgrader gjerne til et opplegg med nettbrett og interaktive oppgaver.

Del dette innlegget