fbpx

Rom & Leiligheter

Overnatting

Et godt sted å være – et godt sted å sove…

På Skarsnuten Hotel ønsker vi deg velkommen til et hyggelig opphold i hotellrom med måltider i hotellets restaurant. 

På Skarsnuten Apartments ønsker vi deg velkommen til et trivelig opphold med selvhushold, der du har bedre plass fordelt på flere soverom. 

Ulike behov – ulike løsninger.   

Hotellrom

Våre rom er lyse og moderne, med det samme gjennomførte designet som resten av hotellet. Felles for alle rom er gratis wifi, TV, Costa kaffemaskin, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.

Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er lydtette, og er tilgjengelige via heis.

Romstørrelse: 18 m² – 42 m²
Sengestørrelse: Alle dobbeltrom har 1 x dobbeltseng. Dobbeltrom med fjellutsikt og Suiter har 1 x stor dobbeltseng.

skarsnuten hotel

Deluxerom

I våre lekre og gjennomførte deluxrom kan du virkelig senke skuldrene. Solide gulvtepper, rustikt veggpanel og vakre bronsespeil bringer fjellet helt inn. Den deilige dobbeltsengen er perfekt for aktive kropper som skal lades før neste økt. Vinduskarmen er gjort om til cosy sofakrok som garanterer utsikt. Romslige og stilfulle bad forsterker den gode følelsen. Velkommen til deluxrommene i første og andre etasje.

Mer info
skarsnuten hotel hemsedal norway

Deluxerom petite

Litt mindre, men like innbydende både på rom og bad. Vinduene slipper fjellyset inn og go´følelsen er på plass. Dobbeltsengen er akkurat like myk og stor som i øvrige deluxrom. Du er velkommen til våre deluxrom petite i første etasje.

Mer info

Dobbeltrom med vindu mot parkering

Innbydende og smakfullt med romslig og stilrent bad. Solide materialer og kvalitetstekstiler i nyanser som tar naturen inn. Dobbeltsengen innbyr til time-out og gjør deg herlig avslappet etter en aktiv dag i bakken. Lad opp i lun atmosfære til nye utfordringer i fjellet. Velkommen til våre standard dobbeltrom i første og andre etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Mer info
skarsnuten hotel

 Familierom

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom m. fjellutsikt. Men, litt romsligere og med køyeseng kan du nyte oppholdet med familien. Fra familierommen med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del.

Mer info
skarnsuten hotel

Dobbeltrom med fjellutsikt

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom. Men, opplevelsen vokser ennå litt når du kan nyte utsikten nedover eller oppover fjellsiden. Pust med magen og kjenn at frihetsfølelsen banker på. Fra dobbeltrommene med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del

Mer info
skarsnuten hotel

Suiter

Ikke bare rom, men heller ikke leilighet. Suitene våre er lekkert innredet, har god plass og utsikt mot skisenteret og Skarsnutens parkering. Trekk pusten og nyt din egen stue. Gi deg selv litt ekstra velvære i badekaret. Strekk deg ut i dobbeltsengen og planlegg morgendagens opplevelser. Suitene våre ligger i øverste etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Mer info
skarsnuten hotel

Junior Suite

Som i deluxrommene er materialene solide og interiøret estetisk. Den herlige
utsikten er også der, men kvadratmeterne er fler. Kjenn etter om litt mer “rom” er akkurat det du trenger under oppholdet hos oss. Juniorsuiten ligger i første etasje – velkommen!

Mer info
skarsnuten hotel suite superior

Suite Superior

La deg forføre av utsikten og still inn på “flyt”. Her finner du badekar “with a view” og ekstra kvalitet i materialer, innredning og utførelse. Panoramavinduene med utsikt utover både Hemsedal og skianlegget henter fjellmagien inn og får energien til å krible. Med mulighet for connecting til deluxrom superior kan opplevelsen deles og forsterkes.

Mer info

Leiligheter

Leilighetene ligger plassert i egne bygg, separat fra Skarsnuten Hotell, og er utstyrt for selvhushold.
Vi gjør oppmerksom på at Skarsnuten Apartments er åpent alle dager hele året, mens hotell og restaurant har egne åpningstider.
Sjekk derfor at hotell og restaurant er åpent om du vil / har tenkt til å kombinere oppholdet ditt.  

Leilighet B Pluss – 3 soverom

Romslige, innbydende og med solid standard. Leilighetene ligger i hus 24, rett ved skiheisen. De har balkong med utsikt over Hemsedal. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Mer info

Leilighet C – 3 soverom

Hyttekos med åpen peis. Godt med plass og egen balkong med utsikt over Hemsedal. Leiligheten ligger i hus 11, rett i nærheten av Skarsnuten Hotell. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Mer info
Skarsnuten Apartments

Leilighet D – 4 soverom

Store og trivelige med plass til mange. Leilighetene ligger i hus 23 og 24, rett ved skiheisen. Du befinner deg på bakkeplan og har egen uteplass. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Mer info

Praktisk info

Resepsjon

Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan.

Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 11:00.

Veien til oss

For å komme til Skarsnuten må man kjøre gjennom en automatisk digital bom. (kr 70,-) Gjester hos Skarsnuten kan få utlevert kode for fri passering sammen med nøkkelen.

Du kan betale med

American Express , Visa , Euro/Mastercard , Diners Club. Skarsnuten Hotell forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Barn og ekstra senger

Barn under 5 år kan sove kostnadsfritt i senger som allerede står på rommet. Ekstraseng kr 500,-/natt. Ekstraseng for to barn under 12 år kr 800,-/natt. Leie av barneseng kr 200,-. Leie av barnestol 100,-. Det tillates inntil 2 barn mellom 0-2 år i tillegg til «maksantallet pr leilighet. Er det flere småbarn kontakt oss så ser vi om det er mulig.

Parkering og lademuligheter

Utenfor hotellet er det 2 timer gratis parkering. Deretter kr 15 per time eller kr 75 per døgn. Parkering i hotellets garasje 2 timer gratis. Deretter kr 15 per time eller kr 150 per døgn. Vi har 14 stk. ladestasjoner for elbil, 4 stk., utenfor hotellet og 10 stk. i parkeringsgarasjen. PlugPay ladestasjon med betaling. NB! Egen ladekabel benyttes.

Kjæledyr

Ønsker du å ha med kjæledyr, kontakt oss i forkant av oppholdet. Vi tilbyr både rom og leiligheter der kjæledyr er velkommen. For hund (eller katt) på rom betaler du kr 400, i leilighet bor den firbente gratis.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasjeoppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.

Hotellets fasiliteter

Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter rett ved hotellet, og adgang til stolheis. Skarsnutenheisen er åpen 09.30–17.00.

Skiutleie

Skarsnutens skiutleie er for alle og ligger i tilknytning til hotellet, rett ved skiløypa «Alpinstien». Her leier vi ut utstyret du trenger for uforglemmelige dager i bakken. Se under fanen Skiutleie for mer info.

Restaurant

Vi tilbyr frokost, lunsj og middag til hotellets gjester og andre besøkende. Følger hotellets åpningstider. Kontakt oss gjerne om du ønsker å bestille plass til ditt selskap, eller vil reservere et bord.

Bar & Afterski

Skarsnuten Bar & Afterski på er definitivt «one of a kind». Dette er stedet hvor de voksne møtes for god musikk og herlig stemning som avslutning på skidagen. Kos dere med atmosfæren på 1000 meter over havet, fra kl 14.00 lørdager.

Treningsrom

Hotellets gjester har fri adgang til vår Fitness-avdeling. Gjester som ikke bor på hotellet: kr 120 – inkludert i adgang til spa. Aldersgrense: Det er 15-års aldersgrense i fitness avdelingen.

Møte- & Konferansefasiliteter

Vi tar imot både små og større grupper. La oss tilpasse et opplegg for ditt neste møte. Se under Konferanse for mer info.

Spa

Sammen med venner, kjæresten, familien, jobben – eller alene – nyter du gode opplevelser og fantastisk utsikt. Kr 195 for hotellgjester. Kr 295 - 395 for deg som ikke bor på hotellet, adgang til fitness inkludert. Inngang til spa bookes på forhånd, gjelder alle gjester.

4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews