Rom & Leiligheter

Rom

Våre rom er lyse og moderne, med samme gjennomførte design som resten av hotellet. Felles for alle rom er: gratis wifi, tv, vannkoker, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.

Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er lydtette og er tilgjengelige via heis.

Romstørrelse: 26 m²
Sengestørrelse: Dobbeltrom 2x enkeltseng eller 1x dobbeltseng, Deluxerom og Suiter 1x stor dobbeltseng

Suiter

Våre suiter har egen stue, utsikt mot skisenteret og baderommet med både badekar og dusj.

Mer info

Leiligheter

Leilighet B – 3 soverom

Leilighet B er romslige leiligheter i hus 23 rett ved skiheisen. Balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Leilighet B Pluss – 3 soverom

Leilighet B Pluss er romslige leiligheter i hus 24 med god standard rett ved skiheisen. Balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Leilighet C – 3 soverom

Leilighet C 112 er en romslig leilighet med 3 soverom og 7 senger. Den har åpen peis og ligger i hus 11 rett over parkeringen for Skarsnuten Hotel. Balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info
Skarsnuten Apartments

Leilighet D – 4 soverom

Leilighet D er romslige leiligheter i nederste etasje i hus 23 og 24 rett ved skiheisen. Uteplass og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Leilighet E – 4 soverom

Leilighet E 114 er en romslig leilighet med god standard i hus 11 rett over parkeringen for Skarsnuten Hotel. Leiligheten har 4 soverom med 10-11 senger. Åpen peis, balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Praktisk info

Døgnåpen resepsjon

Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Resepsjonen har bl.a. kopi-/faxtjenester, stryke-rom, m.m.

Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 12:00.

Veien til oss

For å komme opp til hotellet og lelighetene må man kjøre gjennom en bom som koster kr 50,- denne bommen kan betales med kort. De som bor på våre leilgiheter får utlevert bomkort sammen med nøkkelen til leiligheten (1pr leilighet).

Du kan betale med

American Express , Visa , Euro/Mastercard , Diners Club. Skarsnuten Hotell forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Barn og ekstra senger

Barn under 5 år kan sove kostnadsfritt i senger som allerede står på romme. Ekstraseng kr 500,-/natt. Ekstraseng for to barn under 12 år kr 800,-/natt. Leie av barneseng kr 200,-, barnestol gratis (må forhåndsbestilles pga begrenset kapasitet). Det tillates inntil 2 barn mellom 0-2 år i tillegg til «maksantallet pr leilighet. Er det flere småbarn kontakt oss så ser vi om det er mulig.

Parkering

Gratis parkering, gratis elbilladere 4 stk.

Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Du betaler ikke noe ekstra.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasjeoppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.

Hotellets fasiliteter

Ski in - Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter / adgang via skiheis.

Heiskort & Skiutleie

Skirom, skiutleie og salg av heiskort i Skistars skiutleie i underetasjen av hotellet (begrensede åpningstider). Se https://www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/servicetjenester/?fo=57084

Restaurant

Vi tilbyr frokost, lunsj og middag hele vinter sesongen. Utover denne perioden er restauranten kun åpen for forhåndsbestilte grupper. Restauranten er åpen for både besøkende og hotellets gjester. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller bordreservasjon.

Bar & Afterski

Skarsnuten Bar & Afterski på er definitivt «one of a kind». Dette er stedet hvor de voksne møtes for god musikk og herlig stemning som avslutning på skidagen. Vi har flere events gjennom skisesongen, følg med på vår Facebookside for oppdateringer!

Treningsrom

Hotellets treningsrom er gratis for våre gjester og kan leies av andre besøkende.

Badstue

Hotellets badstue/sauna er gratis for våre gjester og kan leies av andre besøkende.​

Jacuzzi

Jacuzzien må bookes og leies per time. Både hotellets gjester og besøkende kan booke. Hotellets gjester har halv pris.

Møte- & Konferansefasiliteter

Vi tar imot både små og større grupper, se våre forskjellige konferansepakker som varierer fra dagsopphold til full pakke med skreddersøm. Se under Konferanse for mer info.

4.6/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews