Rom & Leiligheter

Overnatting

Et godt sted å være – et godt sted å sove…

På Skarsnuten Hotel ønsker vi deg velkommen til et hyggelig opphold i hotellrom med måltider i hotellets restaurant. 

På Skarsnuten Apartments ønsker vi deg velkommen til et trivelig opphold med selvhushold, der du har bedre plass fordelt på flere soverom. 

Ulike behov – ulike løsninger.   

Hotellrom

Våre rom er lyse og moderne, med det samme gjennomførte designet som resten av hotellet. Felles for alle rom er gratis wifi, TV, Nespresso kaffemaskin, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.

Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er lydtette, og er tilgjengelige via heis.

Romstørrelse: 26 m²
Sengestørrelse: Dobbeltrom har 2 x enkeltseng eller 1 x dobbeltseng. Deluxerom og Suiter har 1 x stor dobbeltseng

Suiter

Våre suiter har egen stue, utsikt mot skisenteret og baderommet med både badekar og dusj.

Mer info

Leiligheter

Leilighetene ligger plassert i egne bygg, separat fra Skarsnuten Hotell, og er utstyrt for selvhushold. 

Vi gjør oppmerksom på at Skarsnuten Apartments er åpent alle dager hele året, mens hotell og restaurant har egne åpningstider. 

Sjekk derfor at hotell og restaurant er åpent om du vil / har tenkt til å kombinere oppholdet ditt.  

Leilighet B Pluss – 3 soverom

Leilighet B Pluss er romslige leiligheter i hus 24 med god standard rett ved skiheisen. Balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Leilighet C – 3 soverom

Leilighet C 112 er en romslig leilighet med 3 soverom og 7 senger. Den har åpen peis og ligger i hus 11 rett over parkeringen for Skarsnuten Hotel. Balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info
Skarsnuten Apartments

Leilighet D – 4 soverom

Leilighet D er romslige leiligheter i nederste etasje i hus 23 og 24 rett ved skiheisen. Uteplass og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Leilighet E – 4 soverom

Leilighet E 114 er en romslig leilighet med god standard i hus 11 rett over parkeringen for Skarsnuten Hotel. Leiligheten har 4 soverom med 10-11 senger. Åpen peis, balkong med utsikt over Hemsedal og gåavstand til hotellet der du kan hygge deg med afterski eller et godt måltid i restauranten.

Mer info

Praktisk info

Resepsjon

Resepsjonen er bemannet på dag og kveld. Nattevakt som svarer på telefon. Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan.

Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 12:00.

Veien til oss

For å komme til Skarsnuten må man kjøre gjennom en automatisk digital bom. (kr 70,-) Gjester hos Skarsnuten kan få utlevert kode for fri passering sammen med nøkkelen.

Du kan betale med

American Express , Visa , Euro/Mastercard , Diners Club. Skarsnuten Hotell forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Barn og ekstra senger

Barn under 5 år kan sove kostnadsfritt i senger som allerede står på rommet. Ekstraseng kr 500,-/natt. Ekstraseng for to barn under 12 år kr 800,-/natt. Leie av barneseng kr 200,-, barnestol gratis (må forhåndsbestilles pga begrenset kapasitet). Det tillates inntil 2 barn mellom 0-2 år i tillegg til «maksantallet pr leilighet. Er det flere småbarn kontakt oss så ser vi om det er mulig.

Parkering og lademuligheter

Gratis parkering for hotellets gjester på plassen foran hotellet, og elbil-ladere, 4 stk. Lading mot betaling med synlig parkeringsbevis. For parkeringsplasser til Skarsnuten Apartments, se eget kart.

Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Du betaler ikke noe ekstra, men du blir plassert i en leilighet eller hotellrom som ikke brukes av allergikere og hypersensitive folk.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasjeoppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.

Hotellets fasiliteter

Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter rett ved hotellet, og adgang til stolheis. Denne går i fredag til søndag i hele 2021, samt hver dag i ferieukene 7, 8 og 13.

Heiskort & Skiutleie

Skirom, skiutleie og salg av heiskort i Skistars skiutleie i underetasjen av hotellet (begrensede åpningstider). Klikk på overskriften for link til åpningstider og info.

Restaurant

Vi tilbyr frokost, lunsj og middag til hotellets gjester og andre besøkende. Følger hotellets åpningstider. Kontakt oss gjerne om du ønsker å bestille plass til ditt selskap, eller vil reservere et bord.

Bar & Afterski

Skarsnuten Bar & Afterski på er definitivt «one of a kind». Dette er stedet hvor de voksne møtes for god musikk og herlig stemning som avslutning på skidagen. Kos dere med atmosfæren på 1000 meter over havet.

Treningsrom

Hotellets treningsrom er gratis for våre gjester, og kan leies av andre besøkende.

Badstue

Hotellets badstue/sauna er gratis for våre gjester, og kan leies av andre besøkende.

Jacuzzi

Jacuzzi er dessverre stengt på grunn av ombygging. Vi beklager ulempene dette medfører.

Møte- & Konferansefasiliteter

Vi tar imot både små og større grupper. La oss tilpasse et opplegg for ditt neste møte. Se under Konferanse for mer info.

4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews