fbpx
Ikke bare rom, men heller ikke leilighet. Suitene våre er lekkert innredet, har god plass og flott utsikt mot skisenteret. Trekk pusten og nyt din egen stue. Gi deg selv litt ekstra velvære i badekaret. Strekk deg ut i dobbeltsengen og planlegg morgendagens opplevelser. Suitene våre ligger i øverste etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Rommet inkluderer

  • 1 Dobbeltseng
  • Stue (kan også benyttes som ekstra soverom, med sovesofa for 1-2 barn mot tillegg i pris).
  • Bad med badekar, dusj, wc, toalettartikler og hårtørker.
  • TV med gratis kabelkanaler
  • Kaffemaskin
  • Gratis WiFi
  • Se under for info om mer av hotellets fasiliteter.

Praktisk info

Døgnåpen resepsjon

Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Resepsjonen har bl.a. kopi-/faxtjenester, stryke-rom, m.m.

Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 11:00

Veien til oss

For å komme opp til hotellet og lelighetene må man kjøre gjennom en bom som koster kr 50,- denne bommen kan betales med kort. De som bor på våre leilgiheter får utlevert bomkort sammen med nøkkelen til leiligheten (1pr leilighet).

Betaling

Vi er et kontantfritt hotell. Det innebærer kjapp og sikker betaling for våre gjester og besøkende. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort, og Vipps. American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club. Skarsnuten Hotell forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Barn og ekstra senger

Barn under 5 år kan sove kostnadsfritt i senger som allerede står på romme. Ekstraseng kr 500,-/natt. Ekstraseng for to barn under 12 år kr 800,-/natt. Leie av barneseng kr 200,-, barnestol gratis (må forhåndsbestilles pga begrenset kapasitet). Det tillates inntil 2 barn mellom 0-2 år i tillegg til «maksantallet pr leilighet. Er det flere småbarn kontakt oss så ser vi om det er mulig.

Parkering & elbillader

Parkering utenfor hotellet 2 timer gratis. Deretter kr 15 per time eller kr 75 per døgn. Parkering i hotellets garasje 2 timer gratis. Deretter kr 15 per time eller kr 150 per døgn. Vi har 14 stk. ladestasjoner for elbil, 4 stk., utenfor hotellet og 10 stk. i parkeringsgarasjen. PlugPay ladestasjon med betaling. NB! Egen ladekabel benyttes.

Kjæledyr

Ønsker du å ha med kjæledyr, kontakt oss i forkant av oppholdet. Vi tilbyr både rom og leiligheter der kjæledyr er velkommen. For hund (eller katt) på rom betaler du kr 400, i leilighet bor den firbente gratis.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasjeoppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.

Ski in - Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter / adgang via skiheis og løype "J".

Skiutleie

Skiutleie i underetasjen av hotellet (begrensede åpningstider).

Restaurant

Vi tilbyr frokost, brunch (søndager), lunsj og middag hele vinter sesongen. I sommerhalvåret er restauranten åpen i juli for frokost og middag. Utover denne perioden er restauranten kun åpen for forhåndsbestilte grupper. Restauranten er åpen for både besøkende og hotellets gjester. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller bordreservasjon.

Bar & Afterski

Skarsnuten Bar & Afterski på er definitivt «one of a kind». Dette er stedet hvor de voksne møtes for god musikk og herlig stemning som avslutning på skidagen. Vi har flere events gjennom skisesongen, følg med på vår Facebookside for oppdateringer!

Treningsrom

Hotellets gjester har fri adgang til vår Fitness-avdeling. Gjester som ikke bor på hotellet: kr 120. Det er 15-års aldersgrense i fitness avdelingen.

Spa (på hotellet)

Kr 195 for hotellgjester. Kr 295-395 for deg som ikke bor på hotellet, adgang til treningsrom inkludert. Ved booking av behandling inngår adgang til spa før behandlingen. Vi sørger naturligvis for badekåpe, håndkle og tøfler mens du er her.

Møte- & Konferansefasiliteter

Vi tar imot både små og større grupper, se våre forskjellige konferansepakker som varierer fra dagsopphold til full pakke med skreddersøm.

4.6/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews