fbpx

Aktuelt

Aktuelt

Sauna Fridays with Aufguss

Utforsk den Magiske Verden av Aufguss på Skarsnuten Hotel. Hver fredag kl. 17:00 vil erfarne badstumester, Hanne Hendine Berg, Svein Erik og Skarsnutens helt egen Anete Repková, lede dette fortryllende badsturitualet i vårt spa.

Les mer »
Event

Invitasjon til Winemakers Dinner

Hjertelig velkommen til Winemakers
Dinner på Skarsnuten Hotel, lørdag 3. februar kl 18:00. Vi er stolte og beærer av å kunne
ønske vinsmakingslegendene og
paret Bo & Heidi Barrett fra Napa
Valley, USA velkommen til Hemsedal.

Les mer »
Event

Stereo Skis x Skarsnuten Hotel

Vi kan gledelig og stolt presentere at Stereo Skis kommer til Skarsnuten for å ta del av Hemsedals Skitesthelg 15. – 17. desember 2023. Vi har satt sammen en full overnattingspakke og et helgeprogram dere ikke vil gå glipp av!

Les mer »
Info

Vi søker en engasjert massør til vår spa-avdeling

Vi søker deg som vil jobbe på Skarsnuten Hotel i Hemsedal. I vår spaavdeling tilbyr vi alt fra moderne til klassisk, dyptgående massasje. I vårt tilbud finnes også andre kroppsbehandlinger og hudpleie, så har du den erfaringen ser vi det som et stort pluss.

Les mer »
Aktuelt

Invitasjon til Winemakers Dinner

Velkommen til Winemakers Dinner og smaken av Italia. Fredag 21. april er en kveld til ære for far og sønn Allegrini og deres felles briljans i å lage noen av de mest elskede vinene som kommer fra Veneto.

Les mer »
skarsnuten hotel winter ski lift
Info

Skarsnuten Hotel søker resepsjonist

Resepsjonen er hotellets hjerte hvor alle ønskes velkommen og velkommen tilbake. Våre gjester skal kjenne seg godt tatt vare på, unike og de skal reise hjem med ønske om å oppleve Skarsnuten påny.

Les mer »
skarsnuten hotel Miru
Aktuelt

Miru åpner 27/12

Velkommen til restauranten Miru på Skarsnuten. Her får du de tradisjonelle japanske smakene, med en moderne, nordisk vri. Dessuten betyr Miru «utsikt» på japansk. Nyt delikat og ujålete mat til synet av de vakre Hemsedalsfjellene.

Les mer »
skarsnuten hotel Miru
Info

Kokken bak Mirukonseptet

Jeg har arbeidet med japansk mat siden slutten av 90-tallet. Hovedsakelig sushi, men også japansk generelt sett. Da var det mer tradisjonelle smaker på det man fikk servert, særlig i Oslo.

Les mer »
4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews