fbpx
montelena-chateau
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Invitasjon til Winemakers Dinner

Hjertelig velkommen til Winemakers Dinner på Skarsnuten Hotel, lørdag 3. februar kl 18:00. Vi er stolte og beærer av å kunne ønske vinsmakingslegendene og paret Bo & Heidi Barrett fra Napa Valley, USA velkommen til Hemsedal.

Lørdag 3. februar kl 18:00

Lørdag 3. februar kl 18:00

Hjertelig velkommen til Winemakers Dinner på Skarsnuten Hotel!

Vi er stolte og beærer av å kunne ønske vinsmakingslegendene og paret Bo & Heidi Barrett fra Napa Valley, USA velkommen til Hemsedal.

Sammen med Chateu Montelena og Bo Barrett har vi forberedt en fireretters middag og vinparingsopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Skarsnutens dyktige kjøkkensjef, Richard, har omhyggelig smakt seg gjennom vinene og utviklet en spesialtilpasset meny for denne kvelden. Vi kan garantere spennende smakskombinasjoner, og vi gleder oss stort!

Sneak peek av kveldens meny

Kalix rogn
Chateau Montelena Chardonnay Napa Valley 2020

Kamskjell, parmaskinke, sitrus
Chateau Montelena Chardonnay Napa Valley 2014

Lam, rødbeter, rosmarin
Chateau Montelena Cabernet Sauvignon 2017

Indrefilet av kalv, smør, sopp 
Chateau Montelena Cabernet Sauvignon 2014

Lagrede oster fra Norge 
Chateau Montelena Cabernet Sauvignon 2013

*Kun et begrenset antall plasser.
Presentasjonen vil bli holdt på engelsk.

Skarsnuten Hotel

3. februar 2024
Klokken 18.00
Pris: 1995,- 

Påmelding via epost
(fredrik@skarsnutenhotel.no)

Meet the Barretts - To anerkjente vinprodusenter!

Heidi Barrett

Heidi Barrett, også kjent som «First Lady of Wine» eller «First Lady of Napa Valley,» er en fremtredende vinmaker fra California, USA. Hun er berømt for sitt arbeid med prestisjetunge viner, inkludert ikoniske Screaming Eagle, som har oppnådd kultstatus. Barrett har vært en sentral skikkelse i å etablere California som en anerkjent vinregion internasjonalt, og hennes talent og engasjement fortsetter å prege vinindustrien.

Bo Barrett

Bo Barrett er en vinprodusent fra California, USA, kjent for sitt arbeid som vinmaker ved Chateau Montelena. Han spilte en nøkkelrolle i å sette California-viner på verdenskartet ved å produsere den prisbelønte Chardonnay-vinen som vant over franske konkurrenter under «Judgment of Paris» i 1976. Bo Barrett har dermed bidratt til å anerkjenne California som en betydelig vinregion internasjonalt.

Del dette innlegget