fbpx
Skarsnuten_sesongslutt
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Takk for denne gang…

Skarsnuten Hotel takker for i år, og ønsker velkommen tilbake. Vi har nå stengt for sesongen. Skarsnuten Apartments er åpen for booking.

Nok en sesong er over

I år, som i fjor, har året vært preget av usikkerhet, restriksjoner og nye tiltak. Tross dette har vi hatt en flott sesongen på Skarsnuten Hotel, og håper at de som har besøkt oss har hatt et fint opphold. Vi takker alle gjester for tålmodighet, vilje og samarbeid denne sesongen. 

 

Nå har hotell og restaurant stengt dørene for sesongen. Vi håper at vi ses snart igjen. Takk for denne gangen…

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartments er alltid åpne for booking. Leilighetene ligger i hus 23 og 24, på nedsiden av Skarsnuten Hotel. Leilighetene er romslige, har uteplass og selvfølgelig flott utsikt over fjellene og Hemsedal. 

Dette er en flott mulighet for deg som ønsker å utforske fjellet videre utover i vår og sommer. Med beliggenheten på Skarsnuten har du et perfekt utgangspunkt for dagsturer i fjellet – til fots, på sykkel eller med bil. Utsikten blir man heller aldri lei, og det er ikke helt feil å nyte soloppgang og solnedgang fra orkesterplass. 

Fjellet har mye å by på framover, med varmere dager og lyse kvelder. Velkommen til fjells… 

Les mer om Skarsnuten Apartments her.  

Velkommen til Skarsnuten Apartments...
Del dette innlegget