fbpx
LRG_DSC03668
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Kokken bak Miru – 2025

Jeg har arbeidet med japansk mat siden slutten av 90-tallet. Hovedsakelig sushi, men også japansk generelt sett. Da var det mer tradisjonelle smaker på det man fikk servert, særlig i Oslo.

Kristian Tinnen

- Fra Kampen Bistro til Miru
Jeg har jobbet som kokk siden tidlig på 90-tallet, med erfaring fra noen av Norges mest spennende restauranter og unike prosjekter. Læretiden min startet på Bryggen Restaurant i Trondheim, og siden har jeg blant annet vært kjøkkensjef på Kunstnernes Hus og Elveseter Turisthotell. I 1998 jobbet jeg på den norske paviljongen under Expo ’98 i Lisboa.
 
I 2001 startet jeg Kampen Bistro i Oslo, som jeg har drevet i over 20 år. Bistroen har vært med på festivaler som Øya og Slottsfjell, og har gitt meg bred erfaring med matkonsepter og bedriftsledelse. Jeg har også arbeidet som feltkokk for Universitetet i Bergen, med oppdrag på blant annet Grønland, Island og Yosemite.
 
Som bedriftsleder gjennom 22 år på Kampen Bistro, har det vært helt nødvendig å hente inspirasjon fra andre. Den beste måten å gjøre det på, er faktisk å jobbe for andre. Jeg har etablert og driftet både mine egne datterselskap og hjulpet til med å drifte andres. Den erfaringen det har gitt meg gir motivasjon til å fortsette i 22 år til. Denne sesongen skal jeg som kjøkkensjef/restaurantesjef gjøre Miru til en japansk omakase bistro, og jeg gleder meg villt.

Velkommen til restaurant Miru på Skarsnuten!

Miru åpner fredag 28. desember.

Reservere bord på forhånd fredrik@skarsnutenhotel.no

Del dette innlegget