fbpx
Smaksfestival liggende2
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Smaksfestival på Skarsnuten

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Velkommen til høstens Smaksfestival den 6. oktober på Skarsnuten Hotel!

Smak vin, øl, lokale oster og ulike skinker for kun 295,-

Smaksfestivalen passer for venner, familie og alle som er glade i gode smaker! 

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Her får du muligheten til å utforska et mangfold av spennende smaker, både Moestuegruppen, Vingruppen, Norwegian Beverage Group og Solera stiller med de beste dråper i glasset, og lokale matprodusenter lar deg smake på deres delikatesser.

Smaksfestivalen foregår fra 16:00 til 19:30 på fredag den 6. oktober. Etter festivalen kan du fortsette smaksopplevelsen med en herlig 3-retters middag i Lynx Restaurant. DJen vil sørge for god stemning fra klokken 20.00 og utover.

Meny i Lynx 

Gresskargnocchi servert med soppconsumé, hvetekorn, rosettkål og syltet sopp.

Lammørbrad servert med ovnsbakt, pastinakk, savoykål, rødbete og rosmarinsjy

Lokale oster servert med pæremarmelade og flatbrød

Ta gjerne med hele familien til smaksfestivalen denne fredagen. Vi setter opp to kinoforestillinger for de små og litt større.

Skarsnuten Hotel
6. oktober 2023 
Klokken 16.00
Pris: fra 295,- 

Buss kl. 24.00 fra Skarsnuten
ned til sentrum (gratis). 

Kino for barn/familie kl 16 (gratis kino og popcorn)
Kino for litt eldre barn kl 19 (gratis kino og popcorn)

Vi gleder oss til å se deg!

Sikre din plass her: 

Del dette innlegget