fbpx
Smaksfestival liggende2
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Smaksfestival på Skarsnuten

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Velkommen til høstens Smaksfestival den 6. oktober på Skarsnuten Hotel!

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Denne ettermiddag og kvelden gir deg muligheten til å utforske et mangfold av spennende smaker fra våre dyktige leverandører og utstillere. Både Moestue, Vingruppen og Solera har allerede bekreftet sin ankomst.

Smaksfestivalen foregår fra 16:00 til 19:30 på fredag den 6. oktober. Etter festivalen kan du fortsette smaksopplevelsen med en herlig 3-retters middag i Lynx Restaurant, hvor du også kan mingle med leverandørene. DJen vil sørge for god stemning fra klokken 20.00 og utover.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss. 

Sikre din plass her: 

Skarsnuten Hotel
6. oktober 2023 
Klokken 16.00
Pris: fra 295,- 

Påmelding via link

Del dette innlegget