fbpx
Velvære-1
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Vi søker en engasjert massør til vår spa-avdeling

Vi søker deg som vil jobbe på Skarsnuten Hotel i Hemsedal. I vår spaavdeling tilbyr vi alt fra moderne til klassisk, dyptgående massasje. I vårt tilbud finnes også andre kroppsbehandlinger og hudpleie, så har du den erfaringen ser vi det som et stort pluss.

Stemmer dette med deg, at du …

  • brenner for å massere, og ønsker å gi gjesten en opplevelse og service.
  • er utdannet/sertifisert massør.
  • vil kombinere massasje med å jobbe i spa-resepsjonen.
  • er varm, engasjert og gjerne hjelper til der det er behov.
  • har du erfaring med ulike massasjeteknikker setter vi stor pris på det.

I vår spaavdeling tilbyr vi alt fra moderne til klassisk, dyptgående massasje. I vårt tilbud finnes også andre kroppsbehandlinger og hudpleie, så har du erfaring med dette, ser vi det som et stort pluss. På hotellet samarbeider vi tett, hjelper og løfter hverandre. Sammen skaper vi opplevelser som gjør at gjesten ønsker å komme tilbake gang på gang. Arbeidstiden varierer, og er i første omgang lagt til helger. Dagtid og kveldstid forekommer. Vi hjelper hverandre på vårt hotell, noe som  innebærer at du i blant vil kunne hjelpe til med andre arbeidsoppgaver på hotellet.

Søknad

Beskriv hvorfor nettopp du passer inn i denne rollen og litt om hva du har gjort tidligere som matcher våre ønsker. Ikke nøl med å sende din søknad, da intervjuer skjer fortløpende. Vi vektlegger personlig egnethet. Søknad sendes til: 

sara@skarsnutenhotel.no

Del dette innlegget