fbpx
Velvære-1
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Vi søker en dyktig massør til vårt nye Spa

Vi søker deg som vil jobbe på nye Skarsnuten Hotell i Hemsedal. I vår spaavdeling tilbyr vi alt fra moderne til klassisk, dyptgående massasje. I vårt tilbud finnes også andre kroppsbehandlinger og hudpleie, så har du den erfaringen ser vi det som et stort pluss.

Vi søker deg som vil jobbe på nye Skarsnuten Hotell i Hemsedal

Stemmer dette med deg, at du …

  • brenner for å massere, og vil fylle opp din avtalebok med ekstra timer hos oss.
  • er utdannet/sertifisert massør og gir gjesten bra service og opplevelse.
  • er varm, engasjert og gjerne hjelper til der det er behov.
  • har erfaring med ulike massasjeteknikker, setter vi stor pris på det.

I vår spaavdeling tilbyr vi alt fra moderne til klassisk, dyptgående massasje. I vårt tilbud finnes også andre kroppsbehandlinger og hudpleie, så har du den erfaringen ser vi det som et stort pluss. På hotellet sammarbeider vi tett, og vi hjelper og løfter hverandre. Sammen skaper vi opp-levelser som gjør at gjesten kommer tilbake gang på gang. Arbeidstiden varierer og er i første omgang lagt til helger. Dagtimer og kveldstimer forekommer. Vi hjelper hverandre på vårt hotell, hvilket innebærer at du i blant kanskje vil hjelpe til med andre arbeidsoppgaver i hotellet.

 

Søknad

Beskriv hvorfor nettopp du skulle passe inn i denne rollen og litt om hva du har gjort tidligere som matcher våre ønsker. Ikke nøl med å sende din søknad, da intervjuer skjer fortløpende. Vi vektelgger personlig egnethet. Søknad sendes til: sara@skarsnutenhotel.no

Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print