fbpx
Skarsnuten-Glenn-R-Julebilder-fasade2
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Jul på Skarsnuten

Velkommen til jul på Skarsnuten Hotel. En hotellopplevelse som lader batteriene. Om du vil bruke tiden til å stå på ski, gå på langrenn, eller bare nyte late dager og hyggelige kvelder med god mat og drikke, er helt opp til deg.

Velkommen til jul på Skarsnuten Hotel.
En hotellopplevelse som lader batteriene.

Om du vil bruke tiden til å stå på ski, gå på langrenn, eller bare nyte late dager og hyggelige kvelder med god mat og drikke, er helt opp til deg. Nå har du muligheten til å booke “Førjulsweekend” hos oss for en garantert stressfri adventstid – gjelder helgene 3., 10. og 17. desember.  Om du heller ønsker deg en julefeiring hvor andre tar seg av matlaging og styr, så ønsker vi deg velkommen til  “Juleweekend” fra 23. til 26. desember. Uansett hva du velger, vil du få oppleve den fantastiske utsikten og atmosfæren på Skarsnuten Hotel. Velkommen til en herlig juletid på fjellet.

Førjulsweekend

Fra 3360 kr for 2 personer i dobbeltrom, inkludert frokost.

Ta deg en pause i adventstiden og nyt førjulstiden med god mat og drikke på Skarsnuten Hotel. Hos oss kan du bruke helgen til å lade opp batteriene til julen – enten du vil nyte den alene, med venner, eller med din kjære. Om du vil bruke tiden til å stå på ski, gå på langrenn, eller bare nyte late dager og hyggelige kvelder med god mat og drikke, er helt opp til deg. Uansett hva du velger, vil du få oppleve den fantastiske utsikten og atmosfæren på Skarsnuten Hotel. Hotellet der der mat, drikke og atmosfære står i sentrum. Velkommen til en herlig førjulshelg på fjellet.

Skarsnuten Glenn R Julebilder-7
Skarsnuten Glenn R Julebilder-4

Juleweekend

Fra 4550 kr for 2 personer i dobbeltrom, inkludert frokost og 3-retters middag julaften.

 Kan vi friste med en garantert stressfri julefeiring mens snøen laver ned utenfor vinduene? Vi kan kanskje ikke garantere pudder hver dag, men det vi kan garantere er en lun atmosfære i spektakulære omgivelser 1000 meter over havet. Dette oppholdet er for deg som ønsker å pakke baggen og få alle julens herligheter servert uten å løfte en finger. Vi på Skarsnuten Hotel sørger for sprø svor og fyr i peisen. Det eneste du må tenke på er om du vil sette svinger i en ganske så folketom bakke på julaften, eller bare nyte kaffen foran peisen. Bestiller du “Juleweekend” hos oss er 3-retters meny på julaften selvfølgelig inkludert. Velkommen til en herlig juletid på fjellet.

Ski Out!

Hemsedal Skisenter er vår nærmeste nabo, og hos oss kan du ta på deg skiene utenfor inngangsdøren og dra rett ut i løypene uten å måtte ta en eneste heis først. Når alle svinger er satt er det bare å ta Skarsnutenheisen opp til hotellet igjen – enklere blir det ikke!  Er du av typen som heller vil bevege deg i skog og mark uten heis? Da har Hemsedal også en mengde flotte langrennsløyper å by på, og Skarsnuten er et godt utgangspunkt. Det er bare å komme seg til fjells …

Foto: Nils-Erik Bjørholt/Hemsedal.com

Del dette innlegget