fbpx
Veslehødn_05.07.2017 - Hemsedal
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Sommerpakker 2021

Skarsnuten Hotel tilbyr overnatting i leiligheter og på hotell i sommer. Våre sommerpakker er perfekte for opplevelsesrike dager i fjellet!

Velkommen til fjells i sommer. Våkn opp på 1000 meter over havet og nyt frokosten med utsikt over dalen. Bruk dagen til å utforske fjellveiene og Hemsedal fra sykkelsetet - med elsykkel går det lett som en drøm, og Skarsnuten Hotel er et perfekt utgangspunkt. Bruk resten av tiden til vandring i fjellet, og oppdag brusende fosser, fristende stier og vakker fjellnatur i sommer. Våre sommerpakker er gode tilbud på opplevelser du ikke vil gå glipp av. Vi ses...

Bike & Hike  

1890,- per pers per døgn. Overnatting i dobbeltrom, med frokost og 2 retters middag er inkludert. Leie av Scott Fulldempet Elsykkel 1 dag er også inkludert. 

Bruk dagene til fulle! Med 2 retters middag blir kroppen fylt opp etter dagens opplevelser, og du er klar for nye eventyr…. Med el-sykkel blir turer på fjellveiene en drøm, og med Skarsnuten som utgangspunkt har du en fantastisk start på dagen. Liker du litt mer fart og spenning har det blitt bygget flotte anlegg i Hemsedal de siste årene, og det er fortsatt mye som kommer!  «Hemsedal Topp 20» er en utvalg av Hemsedal flotte turmål, nemlig 20 fjelltopper, som alle er merket og tilrettelagte fotturer. Her er det garantert en tur som passer alle, og vi anbefaler å bruke minst en dag eller to på tur til fots i fjellet i sommer. 

Golf på fjellet

1495,- per person per natt. Overnatting i dobbeltrom, med frokost og 2 retters middag inkludert. Greenfeebillett 1 dag er også inkludert. 

Med fjell, skog og lyng som omgivelser er det lett å finne roen, og nyte dagene med en god runde golf. Start dagen med en solid frokost i hotellets restaurant, og bruk dagen på banen. Avslutt med en deilig middag på hotellet, og se dalen badet i varme farger og kveldssol. Absolutt verdt å oppleve! 

Aktiviteter i Hemsedal - Fiske

Sommerpakke

1195,- per person per natt. Overnatting i dobbeltrom, med frokost og 3 retters middag inkludert. Minimum 2 netter. 

Sykling, vandring, spenning, tennis, golf, klatring, avslapning… bruk dagene til det du vil. Det er mye å finne på i Hemsedal, og tiden går fortere enn du tror. Start dagen med frokost på 1000 meter over havet, bruk dagen som du selv vil, og avslutt med en deilig 3 retters middag på Skarsnuten Hotel. En velfortjent belønning. Med lange dager, lyse kvelder og fjellet i sommerdrakt er dette opplevelser du tar med deg videre. Velkommen til fjells… 

Familiepakken

3 netter – 3000,- 

Skarsnuten Apartments. Overnatting i leilighet med sengeplass for opp til 7 personer.

Fjelltur, sykkel, elvesnorkling, ridning, via feratta, høy & lavt, mountaincart.. vi nevner i fleng.

Dette er bare noen av aktivitetene som venter på dere i sommer. I Hemsedal finner man garantert noe som passer de fleste aldre og interesser, og ikke minst er naturen, stølslivet og atmosfæren på fjellet en opplevelse i seg selv. Med leilighet på Skarsnuten Apartments bor dere midt i smørøyet, og har et perfekt utgangspunkt for kvalitetsfylte opplevelser, som starter rett utenfor døren. Velkommen til fjells i sommer! 

Lurer du på hva FHI sier om smittevern ved reiser?

Del dette innlegget