fbpx
Smaksfestival liggende2
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Smaksfestival på Skarsnuten

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Velkommen til høstens Smaksfestival den 4. oktober på Skarsnuten Hotel!

Utforsk en verden av smaker på vår eksklusive smaksfestival til kun 295,- per person! Bli med på en kulinarisk reise som hyller lokale og internasjonale delikatesser. Fra de forfriskende ståltankene i Grimstad til de utsøkte eikefatene i Burgund – og alt imellom – vi garanterer en fest for smaksløkene dine.

Ta del i eventyret og opplev en eksplosjon av smaker, med bidrag fra ledende aktører som Moestuegruppen, Vingruppen, Solera og Moët Hennessy . La deg friste av de beste vinene, ølene, ciderne, osten og smaker som lokale matprodusenter har å by på.

Dato for Smaksfestivalen er fredag 4. oktober fra 16:00 til 19:00. Etter festivalen kan du forlenge smaksopplevelsen med en delikat 3-retters middag på Lynx Restaurant, mens DJ-en skaper stemning fra klokken 20.00 og utover. Bli med på denne uforglemmelige reisen og la sansene dine bli forført!

 
Meny i Lynx 

Blir presentert i september.

Ta gjerne med hele familien til smaksfestivalen denne fredagen. Vi setter opp to kinoforestillinger for de små og litt større.

Skarsnuten Hotel
4. oktober 2024 
Klokken 16.00
Pris: fra 295,- 

Buss kl. 24.00 fra Skarsnuten
ned til sentrum (gratis). 

Kino for barn/familie kl 16 (gratis kino og popcorn)
Kino for litt eldre barn kl 19 (gratis kino og popcorn)

Vi gleder oss til å se deg!

Sikre din plass her: 

Del dette innlegget