fbpx
Rebecca Yoga Skarsnuten nettside 2
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Morning Yoga Flow på Skarsnuten Hotel

Velkommen til Morning Yoga Flow på Skarsnuten Hotel med Rebecca Loos, lørdager kl. 08.30. Timen holdes i den luksuriøse spa-avdelingen. Timen er åpen for alle og eksterne gjester er velkommen til å booke frokost og spa i tillegg. La deg inspirere av panoramautsikt over Hemsedals majestetiske fjell, og nyt følelsen av å være ett med naturen.

Velkommen til Morgen Yoga Flow på Skarsnuten Hotel med Rebecca Loos, lørdager kl. 08.30. 

Start lørdagen din med en følelse av klarhet, balanse og indre fred som vil følge deg gjennom hele helgen.

Bli med på en 60 minutters reise gjennom ro, balanse, styrke og bevisst pust, trygt veiledet av dyktige Rebecca. La deg inspirere av panoramautsikt over Hemsedals majestetiske fjell, og nyt følelsen av å være ett med naturen.  

Timen holdes i den luksuriøse spa-avdelingen. Timen er åpen for alle og eksterne gjester er velkommen til å booke frokost og spa i tillegg. 

Velg mellom ulike alternativer:

Kun Yoga: 250,-
Yoga og frokost: 350,-
Yoga og spa: 400,-
Yoga, frokost og spa: 550,-

Timen starter presis kl. 08:30! Så vennligst være ute i god tid, slik at du har tid til å rulle ut matten og ta noen dype pust før timen starter. Yoga matter er tilgjengelig for de som ikke har. Alle nivåer er velkomne.
Spa-området er varmt, så det anbefales å kle seg lett.

DSCF3640

Mer info om klassen: 

Denne klassen er designet for å forsiktig vekke både kropp og sinn, og sette den perfekte tonen for en fredelig helg fremover.

Start dagen din med en jordende meditasjon, og tillat deg selv å slippe ukens stress og spenninger. Når du kobler deg til pusten din, kjenn den milde flyten av bevegelse veilede deg gjennom en serie foryngende yogaposisjoner. Hver stilling vil bli ledsaget av oppmerksom pusting, og fremme en dyp følelse av tilstedeværelse og indre ro.

Gjennom klassen vil vi fokusere på milde strekk for å løse opp eventuell stivhet fra natten, og vekke hver muskel med omsorg og oppmerksomhet. Med hver bevegelse, inviter en følelse av takknemlighet for denne muligheten til å pleie deg selv.

Som klassen skrider frem, vil vi gradvis bygge opp varme med flytende sekvenser, og vekke kroppens naturlige energi. Omfavne muligheten til å utfordre deg selv med oppmerksomhet, og ære din kropps unike behov og grenser.

Vi vil avslutte praksisen vår med beroligende restorative posisjoner, og la deg synke ned i dyp avslapning. Kjenn spenningene smelte bort mens du overgir deg til stillheten inni deg.

Enten du er nybegynner eller en erfaren utøver, ønsker denne klassen alle nivåer velkommen. Start lørdagen din med en følelse av klarhet, balanse og indre fred som vil følge deg gjennom hele helgen.

Bookes online, i resepsjonen, på telefon: +47 32 06 17 00, via mail: booking@skarsnutenhotel.no eller drop-in. 

Del dette innlegget