fbpx
DSCF3721-Enhanced-NR
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Sauna Fridays with Aufguss

Utforsk den Magiske Verden av "Aufguss" på Skarsnuten Hotel. Hver fredag fra og med 29. desember kl. 17:00 vil erfarne badstumester, Hanne Hendine Berg og Skarsnutens helt egen Anete Repková, lede dette fortryllende badsturitualet i vårt spa.

Utforsk den Magiske Verden av «Aufguss» på Skarsnuten Hotel. 

Åpne sansene dine for en unik opplevelse som kombinerer duftende eteriske oljer, melodisk musikk og den berusende atmosfæren av en badstue.

Fra og med fredag 29. desember kl. 17:00 vil erfarne badstumester, Hanne Hendine Berg og Skarsnutens helt egne Anete Repková, lede dette fortryllende badsturitualet i vårt spa.

Atmosfæren med fjellutsikten gjennom våre panoramavinduer harmonerer for å skape en uforglemmelig opplevelse.

Vinter-Aufguss er ikke bare en vanlig badstueopplevelse; det er en reise gjennom sansene. Her forenes gleden av en varm badstue med den forfriskende følelsen av å bade i snøen. I vårt vakre badstueanlegg, med panoramautsikt over de majestetiske skandinaviske alpene i Hemsedal, omfavnes kroppen av herlige dufter, eteriske oljer og beroligende musikk, alt som arbeider sammen for å skape en dyp avslapning.

Under ritualet styrer Badstumesteren varmen og luften i badstuen, som intensiverer følelsen av nærvær og ro. Denne meditative opplevelsen er ikke bare for kroppen, men også for sjelen – en etterlengtet pause fra hverdagens stress og mas, et øyeblikk av velvære som bidrar til å fremme god helse.

Hvis du er nysgjerrig på å oppdage dette fantastiske konseptet, er du hjertelig velkommen til å delta på denne eventyrlige opplevelsen!

«Afguss» på Skarsnuten 

Hver fredag kl 17:00
Ritualet er inkludert i inngangsprisen til spaet

Del dette innlegget