fbpx
Vandring-Hemsedalcom
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel + Naardic ønsker deg velkommen til en sporty UKE!

Siste uken i juli (uke 30) kjører vi på med en skikkelig sporty uke. Nå har du sjansen til å riste i gang kroppen etter en avslappende sommerferie. Eller bare toppe formen etter en aktiv juli. Uansett hva utgangspunktet ditt er, vil du finne en treningsøkt som passer for deg.

I samarbeid med Naardic vil vi ha tre treningsøkter hver dag i hele uke 30, mandag – søndag. En økt morgen, formiddag og kveld, alle sammen holdt av dyktige instruktører fra Naardic. Treningsøktene vil bli holdt i det store konferanserommet, med Hemsedals fjell som bakteppe, men når været  er fint, flytter vi ut på terrassen. Her lover vi at utsikten ikke er noe dårligere. 

Hos oss på Skarsnuten Hotel kan du variere og kombinere dagene med fotturer, sykling, spising, og ikke minst avslapping i vår herlige spa-avdeling. Velkommen til fjells for et garantert energipåfyll!

Som overnattingsgjest på hotellet er treningen helt gratis. 

Vil du bare droppe innom for trening, så er du hjertelig velkommen til å delta for kr. 120,- per økt.

Våre instruktører

Inger Eik Ravndal

Inger er en engasjert, imøtekommende og positiv treningspartner! Hun liker å trene folk på en måte som gjør at du lærer underveis og at du tør å slippe gamle treningsmønster. Hun er opptatt av daglig bevegelse og folkehelse, god kaffe og mørk sjokolade.

Inger har allsidig treningsbakgrunn med et stort hjerte for styrke – og egenvektstrening med korte og effektive økter. Hun har gjennomført Mallorca Ironman 70.3, er lisensiert PT, Soma Move instruktør og Kettlebell trainer level 1 & 2 fra Australia. Lang coach erfaring fra utendørs bootcamps i nabolaget, samt erfaring fra Parkour og Ninja Warrior trening for barn og junior.

Hanne Herland

Hanne har jobbet fulltid som personlig trener og instruktør i 9 år, og er kjent for sitt smittende positive vesen. Hennes store lidenskap er å inspirere folk til å finne treningsglede, få en kropp uten vondter med mer livsglede og energi. 

Hanne er autorisert Yoga instruktør (RYT540) fra Thailand og Indonesia i Vinyasa yoga, yin yoga med massasje, hatha og prenatal yoga. Hun er også meditation coach, liker godt å undervise mindful soft flow, og Yin yoga. Hanne har lang erfaring med både bootcamp, styrke timer, og yoga. Lang erfaring med åpent nivå klasser, der hun tilpasser til hver enkelt.

Del dette innlegget