fbpx
Marezzane-2
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Invitasjon til Winemakers Dinner

Velkommen til Winemakers Dinner og smaken av Italia. Fredag 21. april er en kveld til ære for far og sønn Allegrini og deres felles briljans i å lage noen av de mest elskede vinene som kommer fra Veneto.

Smaken av Italia, fredag 21. april

Smaken av Italia,
fredag 21. april

Velkommen til Winemakers Dinner hvor vi skal reise til Veneto og familien Allegrini.  

Allegrini-familien har spilt en ledende rolle i historien til Fumane og Valpolicella Classica siden 1500-tallet og har overlevert vinkulturen og vinen siden den gang. En dyp transformasjonsperiode startet på 1960-tallet med Giovanni Allegrini, faren til nåværende administrerende direktør, Marilisa. Anerkjent som en av de største arkitektene bak gjenfødelsen av Valpolicella, perfeksjonerte Giovanni kunsten å lage vin. Dette gjorde han gjennom nøye utvalgte druer og introduksjon av noen viktige innovasjoner innen vindyrking og ønologi. Giovanni ga disse idealene videre til sønnen, Franco, som bar sin fars arv gjennom videre utvikling i produksjonen av Amarone og Recioto. Denne middagen er til ære for far og sønns felles briljans i å lage noen av de mest elskede vinene som kommer fra Veneto. Nå videreført av Marilisa og hennes team, mens de fortsetter innovasjonsånden med Allegrini. 

Skarsnutens dyktige kjøkkensjef, Levi, har omhyggelig smakt seg gjennom vinene og utviklet en spesialtilpasset fem- retters meny for denne kvelden. Vi kan garantere spennende kombinasjoner, og vi gleder oss stort!

Kun et begrenset antall plasser. Presentasjonen vil bli holdt på engelsk.

Skarsnuten Hotel
21. april 2023 
Klokken 19.00
Pris: 1545,- 

Påmelding via epost

Del dette innlegget