fbpx
skarsnuten hotel Miru
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Kokken bak Mirukonseptet

Jeg har arbeidet med japansk mat siden slutten av 90-tallet. Hovedsakelig sushi, men også japansk generelt sett. Da var det mer tradisjonelle smaker på det man fikk servert, særlig i Oslo.

Jan Kristian Stiris-Dahl

Jeg har arbeidet med japansk mat siden slutten av 90-tallet. Hovedsakelig sushi, men også japansk generelt sett. Da var det mer tradisjonelle smaker på det man fikk servert, særlig i Oslo. Her jobbet jeg 4 år på restauranten Nippon Art, sammen med familien Ishibashi. Sushibølgen hadde ikke startet ennå, og Nippon Art var det heteste stedet i Oslo å spise japansk. I 1999 tok jeg en tre måneder lang studietur til Hokkaido i Japan, hvor jeg kokkelerte på tre forskjellige hoteller. Fra år 2000 jobbet jeg ett år i Melbourne, hovedsakelig i Bird Cage, en hipp sushibar. Året etter hjalp jeg til med å åpne Bergens første sushirestaurant, Nama. Ellers har jeg også arbeidet et par år på Alex sushi. I 2011 åpnet vi Hanami på Tjuvholmen, som jeg var medeier i og driver av de første 9 årene.

Velkommen til restaurant Miru på Skarsnuten!

Miru åpner tirsdag 27. desember kl 14.00. Reservere bord på forhånd fredrik@skarsnutenhotel.no

skarsnuten hotel Miru
skarsnuten hotel Miru
Del dette innlegget