fbpx
IMG_0721
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Vil du jobbe på fjellet i vinter?

Skarsnuten Hotel i Hemsedal søker dyktige og engasjerte medarbeidere til forskjellige jobber sesongen 22/23. Velkommen til fjells i vinter!

LEDIGE STILLINGER SESONGEN 22/23

Stillingene er deltid og/eller heltid. Mulighet for forlengelse av enkelte stillinger. 

Skarsnuten Hotel i Hemsedal er et boutique hotel bygget i stein og glass, med velværeavdeling, konferansefasiliteter og egen restaurant. Hotellet ligger plassert på 1002 meter over havet, med Hemsedal skisenter som nærmeste nabo. Dette er et fjellhotell for de voksne gjestene, der mat, drikke og atmosfære står i sentrum.

OPPGAVER

Arbeidsoppgavene varierer med stillingene, men du må være forberedt på å yte kundeservice av høy grad. Det er en stor fordel om du har utdanning / erfaring fra lignende stilling, men en positiv innstilling og arbeidsvilje kan veie opp for manglende kompetanse.

Hotellet består av et lite team, så vi ønsker at alle ansatte er fleksible og villige til å hjelpe til ekstra om det trengs, selv om dette ikke nødvendigvis ligger under instruksen for stillingen.

 VI SØKER FØLGENDE STILLINGER:

Servitør, bartender
Kontakt Fredrik: fredrik@skarsnutenhotel.no

Renholder
Kontakt Anna: anna@skarsnutenhotel.no

HVA KAN VI TILBY?

Vi kan være behjelpelige med personalbolig, og rabatter på hotellet. Lønn er etter avtale. Søknad og CV sendes per e-post, og vil bli vurdert fortløpende. Fortell oss hvor mye du kan / ønsker å jobbe, og selvsagt hvilken stilling du søker. 

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Hotelldirektør Robert Norman.

Søknad eller forespørsler sendes til: 

booking@skarsnutenhotel.no

Telefon: 32 06 17 00

Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print