fbpx
IMG_0721
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Vi søker flere flinke folk!

Skarsnuten Hotel i Hemsedal søker dyktige og engasjerte medarbeidere til forskjellige jobber.

LEDIGE STILLINGER

Stillingene er deltid og/eller heltid. 

Skarsnuten Hotel i Hemsedal er et boutique hotel bygget i stein og glass, med velværeavdeling, konferansefasiliteter og egen restaurant. Hotellet ligger plassert på 1002 meter over havet, med Hemsedal skisenter som nærmeste nabo. Dette er et fjellhotell for de voksne gjestene, der mat, drikke og atmosfære står i sentrum.

Arbeidsoppgavene varierer med stillingene, men du må være forberedt på å yte kundeservice av høy grad. Det er en stor fordel om du har utdanning / erfaring fra lignende stilling, men en positiv innstilling og arbeidsvilje kan veie opp for manglende kompetanse.

Hotellet består av et lite team, så vi ønsker at alle ansatte er fleksible og villige til å hjelpe til ekstra om det trengs, selv om dette ikke nødvendigvis ligger under instruksen for stillingen.

Del dette innlegget