fbpx
DJI_0035-Edit
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten + Classic Norway Hotels = Sant

Et nytt kapittel skrives for Skarsnuten Hotel. Ikke bare har vi en rekordstor ombygging på gang, vi er også blitt partnerhotell i Classic Norway Hotels.

Classic Norway Hotels er en hotellkjede som består av 22 hoteller med særpreg og karakter lokalisert i Norge, fra nord til sør. Fellestrekk for alle hotellene er «personlig vertskap», «kvalitetsbevisst» og «skreddersøm». Skarsnuten Hotel er intet unntak og vi ønsker å begeistre og tilfredsstille gjestene våre.

– Det er veldig spennende for et frittstående hotell som Skarsnuten Hotel å bli en del av den velrenommerte kjeden Classic Norway Hotels, sier hotelldirektør Robert Norman ved Skarsnuten Hotel, og fortsetter: – Vi ser også frem til å vise frem nye Skarsnuten Hotel til høsten. Med et kvalitetshotell som skal videreføre tradisjonene med fokus på natur, kultur og historie inn i en ny og spennende tid for norsk reiseliv.

Les mer

Gavekort

Trenger du gavetips?
Et gavekort i restauranten på Skarsnuten er en gave som alltid faller i smak!

Read More »
Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print