fbpx
DSCF0242
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

BMW Shuttle

PSSST: Visste du at vi tilbyr shuttle? Du ringer vi bringer! Book bord på Skarsnuten Hotel og bli hentet i en av de nyeste modellene fra vår samarbeidspartner BMW.

PSSST: Visste du at vi tilbyr shuttle?

Du ringer vi bringer! Book bord på Skarsnuten Hotel og bli hentet i en av de nyeste modellene fra vår samarbeidspartner BMW. Vil du være helt sikker på at vi kan hente deg, ring resepsjon for booking 24 timer i forkant. Tlf. 32 06 17 00. Vi kjører deg også hjem hvis vi har mulighet.

*gjelder Trøim (sentrum) og skisenteret

Stereo Skis x Skarsnuten Hotel

Vi kan gledelig og stolt presentere at Stereo Skis kommer til Skarsnuten for å ta del av Hemsedals Skitesthelg 15. – 17. desember 2023. Vi har satt sammen en full overnattingspakke og et helgeprogram dere ikke vil gå glipp av!

Read More »
Del dette innlegget