fbpx
winemakers-dinner
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Invitasjon til Winemakers Dinner

Det er duket for en enestående gastronomisk opplevelse når Enzo Agresta fra vinhuset Tenuta Carretta tar turen fra Piemonte til Skarsnuten Hotel. Skarsnutens dyktige kjøkkensjef, Levi, har omhyggelig smakt seg gjennom vinene og utviklet en spesialtilpasset fem- retters meny for denne kvelden.

5 deilige viner fra en av Italias mest historiske vingårder.

Det er duket for en enestående gastronomisk opplevelse når Enzo Agresta fra vinhuset Tenuta Carretta tar turen fra Piemonte til Skarsnuten Hotel.

Mattias Hallin fra Flaaten byr også på et glass Champagne ved ankomst, og skal ta oss med på en kjapp tur innom Champagne før middagen setter i gang.

Skarsnutens dyktige kjøkkensjef, Levi, har omhyggelig smakt seg gjennom vinene og utviklet en spesialtilpasset fem- retters meny for denne kvelden.
Vi kan garantere spennende kombinasjoner, og vi gleder oss stort!

Obs! Kun et begrenset antall plasser.

Skarsnuten Hotel
11. februar 2022 
Klokken 19.00
Pris: 1295,- 

Påmelding via epost

Tenuta Carretta

Tenuta Carretta er en av Italias mest historiske vinprodusenter, med røtter helt tilbake til 1467. Vinhuset holder til i vakre Piobesi d’Alba, Roero, sør i italienske Piemonte, og har vært eid av samme familie helt siden oppstarten for over 500 år siden. Her snakker vi altså virkelig lange og gode tradisjoner. I et kupert område nord i Alba
finner vi hovedhuset og dets omkransende vinmarker – hele 35 hektar ligger som et vakkert amfiteater rundt vineriet. Beveger vi oss lenger sør ved elven kommer vi til Langhe, og også her har Tenuta Carretta 35 hektar med flotte vinmarker. Tenuta Carretta lager kun vin av egne druer, og har som mål at hver fase av arbeidet skal bringe kvalitet til flaskene. De ferdige vinene skal både bevare og uttrykke vinmarkenes beste smaker, og det legges derfor stor vekt på manuell innhøsting, langsom pressing og balansert maserasjon. Resultatet er smaksrike og nydelige viner som vi denne kvelden får smake 5 av.

Del dette innlegget