fbpx
skarsnutenheisen
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Trygt Hotell

Velkommen til et trygt opphold på Skarsnuten Hotel. Vi har gode rutiner for smittevern i forbindelse med Covid-19, og har en rekke tiltak på plass for å gjøre hotell, restaurant og bar trygt for alle våre gjester.

Vi legger til rette for et trygt besøk hos oss!

Vi sørger for TRYGG RUTINE, og har antibac plassert ut ved alle innganger og i fellesområder. I tillegg til økt renhold desinfiserer vi kontaktflater som er spesielt utsatt flere ganger daglig. Alle ansatte har fått god informasjon om viruset og innføring i smitteverntiltak. Informasjon om smittevern, avstand og hygiene er tilgjengelig for gjester i fellesområder.

Hva de nye reglene vil ha å si for deg, rent praktisk:

  • Påbud om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde minst 1 meter avstand.
  • Minimum 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. 
  • Vi vil registrere kontaktopplysninger til gjester som samtykker til det

Vi sørger for TRYGG RESTAURANT & BAR, og i vår restaurant og bar dekker vi opp med god avstand avstand mellom alle bord og gjester. Det er kun bordservering i restaurant og bar, og all selvbetjening er fjernet. 

Vi sørger for TRYGG OVERNATTING, og rommene blir rengjort nøye etter hver gjest.

Vi sørger for TRYGG KONFERANSE og møterom og konferanselokaler blir nøye rengjort og desinfisert, det er avstand mellom alle deltagere og tilrettelegging av servering.

Vi anbefaler ellers alle besøkende å følge nasjonale retningslinjer, råd og anbefalinger. De til enhver tid gjeldende restriksjoner og regler vedrørende Covid-19 finner du på Folkehelseinstituttet og på Hemsedal kommune sine nettsider. 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til et trygt og hyggelig opphold hos oss på Skarsnuten Hotel!

Nyttårsaften på Skarsnuten

Bli med å feire det nye året på Skarsnuten Hotel! Med panoramautsikt over Hemsedal sier det seg selv at dette er stedet å være på nyttårsaften. Med deilig mat, drikke, god stemning og selvfølgelig nyttårsfest vil vi skape en uforglemmelig kveld.

Read More »

Smaksfestival på Skarsnuten

Vi inviterer deg til en kulinarisk reise som feirer både lokale og internasjonale smaker. Fra de norske ståltankene i Grimstad til de franske eikefatene i Burgund, og ikke minst lokale smaker av speking og ysteri vil denne kvelden være en fest for ganen.

Read More »
Del dette innlegget