fbpx
_DSC2830
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel bygger ut

Skarsnuten Hotel er i gang med en storstilt utbygging. 51 nye rom, nye avdelinger for velvære og konferanse, og selvfølgelig stor takterrasse.

Vi bygger mer hotell...

Det skjer mye spennende på Skarsnuten Hotel om dagen. 

Hva skal det inneholde?

Først og fremst bygger vi nå 51 nye rom med deilige senger, nydelig utsikt og topp komfort. Foruten å bygge ut kapasiteten på rom og restaurant, øker vi også størrelsen på våre konferansefasiliteter. Her blir det romslige lokaler med topp moderne teknologiløsninger lagt opp for fleksibelt bruk, og med mange bruksområder. 

Det blir også en trening- og velværeavdeling med innendørs og utendørs jacuzzi, samt en rekke behandlingstilbud og forskjellige soner. Selvfølgelig har du panoramautsikt over Hemsedal mens du nyter øyeblikket. 

Den nye takterassen må vi ikke glemme – med en lamslående utsikt alle veier kan man nesten si at dette blir følelsen av å stå på taket av Hemsedal… det er bare å glede seg. 

Konferanseavdeling.

Takterrasse med fantastisk utsikt

Trening- og velværeavdeling.

51 nye rom. 

Hvordan blir dette i sommer?

Det vil være byggeaktivitet på Skarsnuten hele sommeren og høsten 2022. Tiden er knapp med lange vintre, og vi må derfor utnytte tiden uten snø og tele.  Det vil ikke være mye bråk fra byggeplassen, da all fundamentering, graving og sprengning er unnagjort. Det er selve byggingen av hotellet som nå er i gang. 

Den nye delen består av mye betong, og derfor er vi avhengige av en stor heisekran. Denne står i forkant av hotellet, og vil sammen med byggeplassen være synlig fra vinduene i restauranten. Den bråker ikke mye, og det er ganske fascinerende å se hvordan bygget reiser seg fra dag til dag… 

 

POB

POB er ansvarlige for utbyggingen.

Prosjektet hadde oppstart september 2020. 

Les hva bygg.no har skrevet om saken.

 

Del dette innlegget