fbpx
B7413D26-315D-4A02-B7AA-F0119EFE082A_1_105_c
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Planer for høsten?

Skarsnuten Hotel tilbyr overnatting i leiligheter og på hotell i høst. Hemsedal i høstdrakt er verdt en opplevelse. Velkommen

Selv om sommeren er på hell bryr ikke det at de fine dagene i fjellet er over...

Nå venter tiden med mindre fluer, mygg og insekter. Dagene i fjellet på høsten kan være magiske, med fargesprakende omgivelser og skiftende forhold. Bruk en helg eller to i høst på å utforske fjellet, landskapet og ikke minst alle de spennende aktivitetene Hemsedal har å by på. På Skarsnuten Hotel har vi elsykler til utleie, både for gjester og andre som ønsker å ta seg en tur.  Har du ikke prøvd enda? Det er absolutt verdt et forsøk.

«Bike & Hike»

Overnatting i dobbeltrom, frokost og 2 retters middag. Leie av Scott Fulldempet Elsykkel 1 dag.

Fra kr 3375,- for 2 personer  

Få det beste ut av oppholdet ditt, og nyt helgen til det fulle. Med pakken «»Bike & Hike» anbefaler vi å ta helgen i fjellet, og bruke 1 dag på sykkel og 1 dag til fots, for eksempel en av «Topp 20».  Lad opp med god frokost og deilig middag på Skarsnuten Hotel. Velkommen! 

Elsykkel utleie 

Leie av Scott Fulldempet Elsykkel 1 dag.

Kr 695,-  

Med el-sykkel blir turer på fjellveiene en drøm, og med Skarsnuten som utgangspunkt har du en fantastisk start på dagen. Liker du litt mer fart og spenning har det blitt bygget flotte anlegg i Hemsedal de siste årene, og det er fortsatt mye som kommer! 

Topp 20

Gratis topptur-program for alle 

Dette er 20 forskjellige topper i Hemsedal med ulik vanskelighetsgrad. De flotte turene er skiltet, merket og gradert, og blir flittig brukt av både fastboende og tilreisende.  Sett et mål, og sett gang! Velkommen til fjells. 

Fjellgolf

Grennfee-ticket kjøpes på Skarsnuten Hotel. 

Banen ligger vakkert omkranset av høy furuskog og idylliske småvann og et livlig dyreliv. Golfbanearkitekten Jeremy Turner har lykkes fullt ut i å benytte naturen som ramme for anlegget. Butikk og utleie finnes på banen. Velkommen. 

 

Skarsnuten Hotel & Skarsnuten Restaurant

Vil holde åpent i helger framover mot sesongstart. Hotell og restaurant holder åpent samtidig. 

Hotellet åpner på fredager, for innsjekk fra 16.00. Restauranten åpner for middag klokken 18.00. Det er åpent for frokost, lunsj og middag på lørdagen, og hotell og restaurant stenger igjen etter utsjekk på søndag.  På hotellet er det kun mulig med opphold fredag til søndag (2 netter) utover høsten.  

 

Skarsnuten Apartments

Er åpne for booking hver dag hele året. Apartments er leiligheter i separate bygninger. Leilighetene er lagt opp for selvhushold, men man kan gjerne kombinere oppholdet med for eksempel middag på hotellet. 

OBS: Husk at hotell og restaurant er stengt enkelte perioder! Sjekk derfor åpningstidene om du har tenkt et kombinert opphold / benytte hotell og restaurant. 

 

Private selskap utover høsten = stengt hotell

Skarsnuten Hotel er kjent for mange som stedet for de store feiringene. Utover høsten vil hotell og restaurant være stengt utvalgt helger, nettopp på grunn av dette. Med hotellet fylt til randen av bryllupsgjester og andre feirende flotte folk vil dessverre hotell og restaurant være utilgjengelig for andre besøkende i følgende helger: 17-19 September, 24-26 September og 1-3 Oktober.  (3 helger på rad) 

Vi håper på forståelse for dette, og beklager de ulemper det måtte medføre for våre andre gjester. Ønsker du å booke hotellet til ditt selskap? Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg. 

 

 

Del dette innlegget