fbpx

Våre Rom

skarsnuten hotel

Deluxerom

I våre lekre og gjennomførte deluxrom kan du virkelig senke skuldrene. Solide gulvtepper, rustikt veggpanel og vakre bronsespeil bringer fjellet helt inn. Den deilige dobbeltsengen er perfekt for aktive kropper som skal lades før neste økt. Vinduskarmen er gjort om til cosy sofakrok som garanterer utsikt. Romslige og stilfulle bad forsterker den gode følelsen. Velkommen til deluxrommene i første og andre etasje.

Mer info
skarsnuten hotel hemsedal norway

Deluxerom petite

Litt mindre, men like innbydende både på rom og bad. Vinduene slipper fjellyset inn og go´følelsen er på plass. Dobbeltsengen er akkurat like myk og stor som i øvrige deluxrom. Du er velkommen til våre deluxrom petite i første etasje.

Mer info

Dobbeltrom med vindu mot parkering

Innbydende og smakfullt med romslig og stilrent bad. Solide materialer og kvalitetstekstiler i nyanser som tar naturen inn. Dobbeltsengen innbyr til time-out og gjør deg herlig avslappet etter en aktiv dag i bakken. Lad opp i lun atmosfære til nye utfordringer i fjellet. Velkommen til våre standard dobbeltrom i første og andre etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Mer info
skarsnuten hotel

 Familierom

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom m. fjellutsikt. Men, litt romsligere og med køyeseng kan du nyte oppholdet med familien. Fra familierommen med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del.

Mer info
skarnsuten hotel

Dobbeltrom med fjellutsikt

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom. Men, opplevelsen vokser ennå litt når du kan nyte utsikten nedover eller oppover fjellsiden. Pust med magen og kjenn at frihetsfølelsen banker på. Fra dobbeltrommene med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del

Mer info
4.9/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews