fbpx
Skarsnuten_905
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten 905

Skarsnuten 905 er eksklusive chaletleiligheter med panoramautsikt til de gode opplevelsene. Store vinduer, luftig takhøyde og høy standard.

Mektig eleganse til fjells

Opplev de mektige fjellene, den ville naturen og den stjerneklare himmelen på nært hold i en eksklusiv chaletleilighet. Skarsnuten 905 har opphav fra Skarsnuten Hotel, noe som gjenspeiles i den meget høye kvaliteten chaletleilighetene leveres med. Store vindusflater, luftig takhøyder og høy standard på materialer er gjennomgående for alle chaletleilighetene.

 

SKARSNUTEN 905 OWNERS CLUB

Eksklusiv medlemsklubb som legger til rette for at du som eier av leilighet skal kunne nyte din fritid på best mulig måte. Som medlem av Skarsnuten Owners Club får du eksklusive tilbud på Skarsnuten Hotel, gode priser i restauranten, m.m.

 

KJØPE LEILIGHET? 

Trinn 1 og Trinn 2 er utsolgt. Trinn 3 i prosjektet blir lansert på våren 2021, og du kan melde din interesse for å få informasjon. Dette har vært et populært prosjekt, og det er lett å skjønne….

 

Del dette innlegget