fbpx
Tormod Granheim
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Fotoutstilling med Tormod Granheim

Tormod Granheim har i mange år vært en av Norges ledende eventyrere. Mest profilert for å ha klatret Mount Everest på én dag, og kjørt ned på ski.

Skarsnuten viser Tormod Granheims fotografier.

Tormod Granheim har i mange år vært en av Norges ledende eventyrere. Han er mest profilert for å ha klatret Mount Everest på én dag, og kjørt på ski, som verdens første, ned fjellets 2700 meter høye nordvegg. Deretter ble han førstemann fra Norden som har klatret samtlige 82 topper i Alpene over 4000 meter.

Denne serien fotografier portretterer fjellene omkring Chamonix. Granheim har selv blant disse fjellene og har et personlig forhold til motivene. I sine fotografier fokuserer Granheim på fjellenes grenseløse skjønnhet, tause robusthet og iboende råskap som tidvis beveger seg mot kaos. De tidløse motivene vekker følelser som ro, undring, ydmykhet, nysgjerrighet og eventyrlyst.

Se flere av Tormods bilder på www.instagram.com/tormod_granheim/

Velkommen til Skarsnuten for å se bildene!

Del dette innlegget