fbpx
Leilighet-B_Pluss-Hero-1
Picture of Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartments er leiligheter i tilknytning til hotellet. Dette er et flott alternativ om du ønsker mer plass eller selvhushold.

Hvorfor velge leilighet?

Bo komfortabelt i våre leiligheter. Vi har totalt 20 hyggelige, fullt utstyrte leiligheter i gåavstand til hotellet. Disse er fordelt på 3 typer leiligheter. Leilighetene kan også brukes som hotellrom.  

Leilighet er et godt valg om man skal være i lengre perioder, ønsker flere soverom, vil lage maten selv eller har veldig lyst på en veranda å nyte stemningen på. Alle leilighetene har flott utsikt over Hemsedal, og har tilhørende balkong / veranda i front. Velkommen til livet på 1002 meter over havet…

 
Leilighet Skarsnuten E (1 stk) 

Skarsnuten 114 holder høy standard med oppgradert fullt utstyrt kjøkken, romslig leilighet med 2 etasjer, stue med peis og 3 bad, hvorav 1 med badstue. Leiligheten har TV med gratis kabelkanaler, balkong med flott utsikt over Hemsedal. Gåavstand til Skarsnuten Hotel.

 
Leilighet Skarsnuten D (4 stk)

Lyse leiligheter med åpen stue-kjøkkenløsning og panoramautsikt over Hemsedal. Stort spisebord med komfortable stoler som legger til rette for hyggelige middagsselskap. Moderne innredet leiligheter, med plass til en gruppe eller flere familier.

 
Leilighet Skarsnuten B (16 stk)

Romslig leilighet med et fullt utstyrt kjøkken, stue med peis og 2 bad, hvorav 1 med badstue. Leiligheten har 2 TV-er med gratis kabelkanaler og balkong med utsikt over Hemsedal. Vi har to kategorier B leiligheter, B har sengeplass for 8-9 personer fordelt på 3 soverom og B+ er nyoppusset 2018 og har 7 sengeplasser fordelt på 3 soverom. Bildene på denne siden av B leilighetene er fra B+. Gåavstand til hotellet.

 
Hva betyr selvhushold? 

Med selvhushold mener vi at det er fullt utstyr kjøkken, slik at det er mulig å tilberede egne måltider. Sommerstid er sluttvask ikke inkludert, og dette må også gjøres av gjesten selv. På vinteren er dette inkludert.

 Det er dermed ikke sagt at man MÅ lage mat, re opp seng og vaske… vi gjør det gjerne for deg om du heller vil bruke tiden på å nyte naturen og fjellene. Hva med å kombinere? Frokost i leiligheten og middag på hotellet? Du velger selv, og vi står til tjeneste! 

Mer info og booking av leilighetene her>>

Del dette innlegget