Skarsnuten Apartments
Skarsnuten Hotell

Skarsnuten Hotell

Packages & Offers

Førjulspakke

Fra og med fredag 29. november og alle helger frem mot jul kan du bestille førjulspakke med halvpensjon på vår webside. Pakken inkluderer overnatting i dobbeltrom inkl frokost lørdag og søndag + viltgryte fredag og 3 retters meny lørdag kveld. For bestilling på bookingknappen og velg helgen du ønsker å velg så produktet Førjulspakke med halvpensjon. Har du problemer kan du enten maile på booking@skarsnutenhotel.no eller ring oss på 32 06 17 00

Pris pr person fredag-søndag kr 1.995,-

Førjulspakke med julebord og en dags heiskort på leilighet

Helgene 22.-24. november og 6-8. desember kan du booke julebordsweekend på Skarsnuten. I pakken får du overnatting med sluttrengjøring i en av våre leiligheter, heiskort lørdag og julebordsbuffet i restauranten på hotellet. Julebordsbuffeten serveres henholdsvis 23. november og 6. desember.

Pris fra kr 1.845,- pr person bestilles her bturl.no/p1438

Share this post
Share on email
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print