fbpx
Rebecca Yoga Skarsnuten nettside 2
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Zen Yoga på Skarsnuten Hotel

Velkommen til Zen Yoga på Skarsnuten Hotel med Rebecca Loos, lørdager kl. 08.30. Timen holdes i den luksuriøse spa-avdelingen. Timen er åpen for alle og eksterne gjester er velkommen til å booke frokost og spa i tillegg. La deg inspirere av panoramautsikt over Hemsedals majestetiske fjell, og nyt følelsen av å være ett med naturen.

Velkommen til Zen Yoga på Skarsnuten Hotel med Rebecca Loos, lørdager kl. 08.30. 

Bli med på en 60 minutters reise gjennom ro, balanse, styrke og bevisst pust, trygt veiledet av dyktige Rebecca. La deg inspirere av panoramautsikt over Hemsedals majestetiske fjell, og nyt følelsen av å være ett med naturen.  

Timen holdes i den luksuriøse spa-avdelingen. Timen er åpen for alle og eksterne gjester er velkommen til å booke frokost og spa i tillegg. 

Velg mellom ulike alternativer:

Kun Yoga: 250,-
Yoga og frokost: 350,-
Yoga og spa: 400,-
Yoga, frokost og spa: 550,-

Timen starter presis kl. 08:30! Så vennligst være ute i god tid, slik at du har tid til å rulle ut matten og ta noen dype pust før timen starter. Yoga matter er tilgjengelig for de som ikke har. Alle nivåer er velkomne.
Spa-området er varmt, så det anbefales å kle seg lett.

Bookes online, i resepsjonen, på telefon: +47 32 06 17 00, via mail: booking@skarsnutenhotel.no eller drop-in. 

Del dette innlegget