Ledig_stilling
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

Ledige stillinger vinteren 2021

Skarsnuten Hotell søker flere dyktige medarbeidere for sesongen. Vil du være med på laget?

LEDIG STILLING

Skarsnuten Hotel i Hemsedal er et boutique hotel bygget i stein og glass, med 37 rom, konferansefasiliteter og egen restaurant. Hotellet ligger plassert på 1002 meter over havet, med Hemsedal skisenter som nærmeste nabo. Dette er et fjellhotell for de voksne gjestene, der mat, drikke og atmosfære står i sentrum. Vi søker nå flere medarbeidere til restaurant, med umiddelbar oppstart – både heltid og deltid.

Vi søker etter deg som ønsker å være med i teamet vårt, bestående av engasjerte og serviceinnstilte mennesker. Det er en fordel om du er glad i vinter og friluftsliv, men absolutt ikke noe krav. Det vi derimot krever er at du er innstilt på å jobbe når det trengs, og ikke er redd for å ha flere ulike arbeidsoppgaver.

Ledige stillinger:

– Servitør / Bartender

– Rydd & oppvask

Vi ønsker at

– du er serviceinnstilt, arbeidsvillig og kvalitetsbevisst

– du liker å jobbe i et team, har stå-på-vilje og evner å jobbe selvstendig.

– du behersker et nordisk språk (norsk, svensk, dansk) eller engelsk.

– du har erfaring fra lignende arbeid, eller et sterkt ønske om å bli med på laget

– du har mulighet til å starte på kort varsel, med arbeidsplass Hemsedal.

– du er oppdatert på gjeldende smittevernregler og Covid-19 situasjonen.

Vi kan være behjelpelige med personalbolig, rabattert pris på heiskort og rabatter på hotellet. Lønn er etter avtale. Søknad og CV sendes per e-post, og vil bli vurdert fortløpende. Fortell oss hvilken stilling du søker, og hvor mye du ønsker å jobbe. For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med restaurantsjef Fredrik Roll.

Søknad eller forespørsler sendes til: fredrik@skarsnutenhotel.no

Telefon: 91 15 45 45

Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print