IMG_0721
Skarsnuten Hotell

Skarsnuten Hotell

Hotellet holder stengt til og med 13. april

Vi har fått følgende pålegg fra Hemsedal Kommune og kommer derfor til å stenge i to uker fra og med i morgen fredag. Hemsedal kommune ved kommuneoverlegen pålegger turistnæringen å stenge spisesteder, hoteller, overnattingssteder og skianlegg i to uker fra og med i morgen 13.03.2020.

Som følge av smittesituasjonen i forbindelse med Coronapandemien har Hemsedal Kommune ved kommuneoverlegen pålagt turistnæringen å stenge spisesteder, hoteller, overnattingssteder og skianlegg til og med 13. april.

Vi følger situasjonen tett og håper å kunne åpne hotellet og leilighetene igjen så fort som mulig.

Har du spørsmål når du oss på booking@skarsnutenhotel.no

Håper alle holder seg friske og at vi snart kan sees på Skarsnuten igjen.

Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print