after-ski Skarsnuten
Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Hotel

After-ski på Skarsnuten

Hver lørdag fra ca kl 14.00 er det after-ski med forskjellige DJs på Skarsnuten. Det er gratis inngang, god stemning, høye drinker og en herlig atmosfære! Med bakgrunn i Hemsedal Kommunes anbefalinger vil vi ikke kjøre after-ski med DJ lørdag 14. og 21. mars

Hver lørdag fra ca kl 14.00 er det after-ski med forskjellige DJs på Skarsnuten. Det er gratis inngang, god stemning, høye drinker og en herlig atmosfære!

Så snart temperaturen og været tillater det åpner vi terrassen med fantastisk utsikt over Hemsedal og resten av skisenteret. Det går egen heis opp til hotellet og man kan enten ta nedfarten eller heisen ned igjen. Alternativt skibussen som stopper rett ved hotellet eller bruk vår
BMW-shuttelservice – kontakt resepsjonen for å booke shuttel 32 06 17 00 eller booking@skarsnutenhotel.no

Del dette innlegget
Share on email
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print